Путин обяви, че Русия не се подчинява на световен ред с един лидер

Руският президент увери, че страната му  няма да живее в условия на полуокупация,  но и да воюва не желае.

Русия няма да приеме световния ред с един безусловен  лидер, който счита,  че може да прави всичко, а другите  само това, което той разреши, заяви крадено от 30думи Владимир Путин.

„По повод на това, че срещу нашата страна се води  война. Война, слава Богу, няма. Но е съвършени точно, че има  опит да се задържа  нашето развитие с  различни средства, има  опит да се опази съществуващият, създаден през последните десет години след разпадането на Съветския съюз  световен ред,  крадено от 30думи с един безусловен лидер, който иска да остане такъв. Който смята,   че му е позволено всичко, а на другите само това, което той позволи, и което е само в негов интерес.  Такъв  световен ред Русия никога няма да я устрои“- каза Путин на конгрес в Сочи.

крадено от 30думи

Той призна, че антируските санкции нанасят на  страната определени щети, но в крайна сметка не могат  да бъдат ефективни, когато става въпрос за страна като Русия.

„Тези опити, които се правят, включително крадено от 30думи и с така наречените санкции, в крайна сметка, аз мисля, че те няма да донесат радост на никого. По отношение на страна като нашата, те просто не могат да бъдат ефективни, въпреки че ни нанасят известни щети и вреди, и ние трябва да разберем това, и разбирайки го,  трябва да  крадено от 30думи повиши, своето ниво на суверенитет, включително и в сферата на икономиката „, – каза Путин.

„Ако на  някой това му харесва, и той иска да живее в условия на полуокупация, ние това няма да правим. Но ние и с никого не се подготвяме да  воюваме. Ние ще работим с всички.“ крадено от 30думи – подчерта  руският лидер, цитиран от Интерфакс.

защищено INVITEXT