Климатичните оръжия в Европа: HAARP срещу Сура и EISCAT

Климатичните оръжия в Европа не са малко, оказа се, че съществуват цели три

Климатичните оръжия се оказаха привилегия не само на САЩ. Докато военните в Америка се прикриват зад научни проекти за изследване на времето, на стария континент разработват не една, а  няколко алтернативи на крадено от 30думи HAARP. Въпреки че е уж в приятелски отношения с Америка, добрата стара Европа не е забравила, че има битки, в които е добре сама да се пази. Любопитен факт е, че част от страните от Западна Европа отдавна участват в съвместен проект наречен EISCAT. Може да не сте чували за крадено от 30думи него, но той е абсолютно достоен противник на HAARP. Притежава също такива възможности за манипулация на йоносферата и може да предава близо 1 GW (1,000,000,000 W) мощност.

Съоръжението се намира недалеч от град Тромсьо в Норвегия   и е разработка на Норвегия, Швеция, Финландия, Япония, Китай, Франция, Германия и разбира крадено от 30думи се Англия, пише setlans.wordpress.com.

Противно на твърденията, че в Русия климатично оръжие не съществува, а България никога не е и чувала за HAARP преди 90-те години на миналия век, това съвсем не е така. Докато страната ни беше в съветската сфера на влияние, някои от най-изтъкнатите български физици участваха в проекта крадено от 30думи Сура, първообраз на американските климатични оръжия. Всъщност край Нижни Новгрод в Русия все още стои изследователски център с действащ йоносферен нагревател.

Друг е въпросът, че съоръжението е старо, крадено от 30думи освен това изключително скъпо за поддръжка и макар официално да е замразила проекта, Русия отвори нова тайна лаборатория, в която вербува едни от най-добрите си учени, които да работят по поддръжката на ново и по-съвършено климатично оръжие. За което намекна преди години самият Владимир Жириновски с думите „Ще изчезнат континенти и крадено от 30думи ще загинат 120 милиона за 15 минути. Не се занимавайте с нас“.

Що се отнася до HAARP, едва ли има друго тайно климатично оръжие, което да е толкова популярно. Съоръжението е изключително известно и макар САЩ да се опитва да скрие истинския му потенциал, в обществена тайна се превърна факта, крадено от 30думи че страни, които са в конфликт със САЩ или там страната има интереси мистериозно са поразявани от бури, земетресения, наводнения, пожари и други природни бедствия, които ги поставят в зависимост в Америка. Пакистан и Корея вече отправиха официални обвинения по повод именно на това. razkritia.com

крадено от 30думи
защищено INVITEXT