Назначиха мъжа на Цецка Цачева в РВД

Архитект Румен Данговски е на работа в държавното предприятие „Ръководство на въздушното движение” от 2 февруари, съобщиха за „Гласове” отлично информирани източници. Преди една седмица вестник „Галерия” написа, че се готви такова назначение, а от вчера то вече е факт.

 Съпругът на председателката на крадено от 30думи парламента е експерт в сектор „Инвеститорски контрол”, отдел „Управление на собствеността” към дирекция „Управление на собствеността и обществените поръчки”.

Според информацията на „Галерия”, която бе потвърдена и от наши източници, след няколко месеца Румен Данговски ще оглави отдела, към който е назначен като експерт, защото сегашната началничка скоро ще се крадено от 30думи пенсионира.

В предишния мандат на ГЕРБ съпругът на Цачева бе уреден на работа в „Булгартабак“. През септември 2009 г. той започва работа в тогава държавното предприятие отново като експерт, а само година по-късно вече отговаря за приватизацията му.

До внезапното влизане на Цецка Цачева в политиката и шеметната й кариера на председател на Народното събрание съпругът й Румен Данговски е проектирал гробищни и църковни паркове в Плевен, където Цачева е работила като юрисконсулт на общината.

http://glasove.com/politika/47661-naznachiha-myja-na-cecka-cacheva-v-rvd

 

Снимка: крадено от 30думи temadaily.bg

защищено INVITEXT