Кой ще удари кьоравото след клането във Франция?

„Ние се намираме в зората на глобални промени. На нас ни е необходима добре управлявана мащабна криза и хората ще приемат новия световен ред”, казва Дейвид Рокфелер още през далечната през 1994 година.

И още нещо от неговата уста: Обвиняват ме, че искам да създам крадено от 30думи нов световен ред. Гордея се с това (този цитат не е буквален).

Вижте тук стряскащите детайли в отдавнашния проект „Син лъч“ (известен още и като „Синьо сияние“). Съкратихме преди няколко години едни неща от този текст с мисълта, че са прекалено провокативни. А именно, че реализацията на този проект ще крадено от 30думи стартира от джамията „Ал-Акса“ в Йерусалим. Е, почти от там идва  – засега, това необуздано насилие.

След касапницата във Франция очевидно вече сме във война. И то невиждано страшна, непредсказуема. В нея не се изправят армия срещу армия. Целта и жертвите й са невинни мъже, жени и ДЕЦА.

Хайде сега крадено от 30думи заедно да помислим:

1. Бруталните, мащабните атентати са сравнително от скоро. Кой спечели милиарди от досегашните? Атентаторите ли? Например от атаките на кулите през 2001 г. в Ню Йорк кой спечели? И каква разруха и ограбване на няколко държави далече от САЩ последва след това?

2. Кой спечели от така крадено от 30думи наречената „Арабска пролет“? Тя си беше чиста провокация на искащите нов световен ред и нови мащаби на печелене на пари. Те искат всичкото богатство на планетата.

Стана също като в Украйна – натрупалият се народен гняв беше яхнат от болестно алчни и властолюбиви хора. Украинците засега печелят от бунта си крадено от 30думи една кръгла нула. Нещо повече скоро ще задлъжнеят до гуша. Погребаните сигурно ще се преброяват по-късно.

3. Какво стана със личните ни свободи? Не се ли превръща планетата в един глобален Биг Брадър чрез камери, чрез телефони, чрез интернет? Не са ли всички тези кървави атентати повод доброволно да поискаме крадено от 30думи отнемането на свободите ни с цел уж да ни пазят? Това е мечтата на всеки диктатор – робът да мечтае да бъде роб.

Основа на всички тези събития, крадено от 30думи първопричина на причината им е несправедливостта с главна буква. Ламтежът и грабежът на чуждото.

Иначе казано някой специално издирва фанатици, плаща им добре, манипулира ги на тема религия – на някои само пръст да им покажеш, вече са подпалили „моторетката“. Така никой не се сеща за кукловодите, а те си крадено от 30думи играят игрите за сметка на човечеството и планетата Земя.

Да се намерят фанатици не е никак трудна работа – вижте безумното насилие между родните футболните агитки, вижте как тези двупръсточели момчета са най-активните при политически протести, а уж са само едни обикновени футболни фенове. Дай им достатъчно пари и те крадено от 30думи ще изколят света.

Пък и защо да не си спомним Кръстоносните походи – масови кланета са били. Като сегашните мюсюлмански атаки.

Така че нека сега да следим внимателно кой ще удари кьоравото от тази трагедия във Франция. Няма да се наложи да чакаме дълго.

Не знам какво може да се крадено от 30думи направи на този етап срещу безумието, предизвикано и направлявано от кукловодите. Но се вижда, че нещата вървят по план – координирано.

На първо време поне не трябва лекомислено да се оставяме да ни манипулират. И да четем между редовете на тези злощастни за човечеството събития.

 

Автор: Елена Емануилова

На крадено от 30думи снимките: Българският премиер Б. Борисов  по време на протестното шествие в Париж срещу тероризма.

IMG-20150111-WA0002 IMG-20150111-WA0004

защищено INVITEXT