Проституция и любов: Балканите са готови да отразят удар на „вражеска“ Русия *

Проституция и любов: Балканите са готови да отразят удар на „вражеска“ Русия *

В България от 5 до 30 януари се провеждат съвместни българо-американски  военни учения «Platinum Lion – 2015?, в които участват и  въоръжените сили на Румъния и Сърбия. Набедените  „Приятели на Русия“: България и дори Сърбия, която съвсем скоро  оказа пищен прием на президента на Русия, е готова да работи със САЩ, за да отразява „ударите на врага.“ Врагът е ясен – Руската федерация.

Да поговорим, обаче, за приятелите. От сърби и българи често може да се чуят: „Това не сме ние,  властите са виновни. Ние обичаме Русия … „Е добре, кой е избрал тези власти? Дори ако до урните в тези страни хората са водени с белезници, защо няма масови протести срещу политиката на сегашните власти по отношение на Русия?

Защо на  последните избори в Сърбия дойдоха  на власт патриоти на думи, а  в действителност – откровени русофоби? Кой е гласувал за тях – не са ли  сърбите? Някои от противниците на властите обявиха ли , че изборите са нелегитимни? Някой  вдигна ли се  на оръжие като последен аргумент? Да, много !

Има и друга  повтаряща се тема – американците плащат добре на  привържениците си в Сърбия, България и Черна гора – затова  те ги подкрепят. Ако Русия плати – и нея ще подкрепят. И поради каква  причина?

Защо руските данъкоплатци трябва да плащат за любовта към тях на сръбски или български общественик или експерт? А  къде са принципите? Или сега плащат едни –  омъжваме се за тях, утре други – за тях? Как се наричат такива     еднократни  бракове на дребно? Защо са и на Русия за „приятели“ такива проституиращи общества?!

Нации, които днес се кълнат в приятелство, а утре за парите правят услуги на врага. Но при това ще се оправдават със своето правителство. В съветско време в  България бяха инвестирала огромни ресурси, които  вече са продадени или са отишли в НАТО.

Имам чувството, че в руските  простори се разхожда тълпа обществени деятели от България и Сърбия, които търсят къде са торбите със злато, приготвени за тях от руските власти. Господа,  не се тревожете. Русия не се нуждае от приятели за пари. Това е прерогатив на Съединените щати – ако искате – елате тук. Но за последиците за вашата страна ще трябва да отговаряте сами. Това ще бъде ваш избор! И вие вече отговаряте -с разпадането на страната, с нищета и робство навън.

И накрая – защо са ни  приятели в  страни, които подкрепят нашите врагове и постоянно  предават? В света има много държави, в които хората и властите искрено искат да работят с Русия. А за своята  независимост от САЩ водят реална  дълга борба, включително и с оръжие в ръце. Времето на дърдорковците свърши.

* Алексей Меншов

http://www.regnum.ru

http://nepoznato.energetika-bg.com/2015/01/prostitutsiya-i-lyubov-balkanite-sa-gotovi-da-otrazyat-udar-na-vrazheska-rusiya/

ОТВЪД РЕАЛНОСТТА

Последвайте ни в Телеграм