ВМРО: Местан се е понесъл по вълната на защитаваната от него престъпност в гетата

Лидерът на ДПС Лютви Местан поискал на митинг в Момчилград да му дадат мандат, за да свали Патриотичния фронт от управлението. Явно за господин Местан Патриотичният фронт е сериозен дразнител.

Напоследък добре се видя, че целта на Местан е „патриотите вън от управлението, а ДПС – вътре”. Нямаше нужда от крадено от 30думи толкова много обидни думи към Патриотичния фронт, за да бъде казано това.

В дните, когато Местан нарича Патриотичния фронт с абсурдни квалификации, е добре да му се напомнят думите на водача на ВМРО Тодор Александров: ако куче захапе ВМРО, побеснява.

Лидерът на ДПС за пореден път се похвалил, че всяка крадено от 30думи седмица получавал по едно наказателно постановление за това, че говори на турски на предизборни митинги. Наскоро пък призовкари се оплакаха, че Местан се криел от актовете за предизборна агитация на турски.

Явно и Местан се е понесъл по вълната на защитаваната от него престъпност в гетата и се е отдал крадено от 30думи на битово заобикаляне на закона. И докато заобикалянето на законите и Конституцията е основната идеология на ДПС, Местан няма никакво право да обяснява коя партия била „антиевропейска“ и „антинатовска“.

Патриотичният фронт е гаранцията, че ДПС няма да участва във властта и че моделът ДПС може да бъде изкоренен. А този крадено от 30думи модел може да бъде определен с три думи „Дайте Пак на Софрата”.

ВМРО – Българско национално движение

web: http://vmro.bg

защищено INVITEXT