10 методa, използвани от подлеците

podlec Научете методите на подлеците, за да можете по-добре да разбере кой кой е в света около вас и да сте в състояние да ги преодолеете.

     Юмрук в носа – това е директен удар, и очевидно се  лекува бързо. Но ударът върху самочувствието ви  по правилния начин в точното време, крадено от 30думи може да ви осакати до смърт.
     ~ Джей Картър, Psy.D.

Ние всички сме се сблъсквали с хора, които търсят всякакви начини да се погаврят нас,  да ни унижат и да унищожат нашето самочувствие. И  не е толкова важно, къде ще  попаднете на тях – в работа, у дома, или крадено от 30думи в кръга от приятели. До нас има най-малко един човек, който се държи с  нас по-лошо, отколкото заслужаваме.

И най-лошото е, че те понижават нашата оценка с толкова фини и неочевидни методи, които другите хора не винаги могат да забележат. И ако ние се опитваме да обясним това, което чувстваме, крадено от 30думи нашите мъчители с лекота преиначават всичко по свой собствен начин, като ни представят като прекалено чувствителни, егоистични и склонни към прибързани решения, представяйки ни не като жертви, а като неудачници.

Подлеците са онези,  които обичат да унижават хората, те отдавна са изработили конкретни методи за да ни смачкват.

10 метода, крадено от 30думи използвани подлите хора, и как да се борите с тях.

1.  Те ви правят несигурни

Един от методите на подлеците е  постоянно да поддържат вашата несигурност. Вие  никога не знаете кога ще избухнат в истерия или ще направят нещо, което ще ви извади от равновесие.

Например,  може да ви крадено от 30думи се струва, че сте достигнали до взаимно разбиране, имате обща тема за забавление, и, като цяло, започвате да се доверявате на този човек. И  когато нещата   вървят по този начин от доста време, изведнъж подлецът прави нещо, което зачертава всичко, което е било досега, и отново ви потапя в крадено от 30думи състояние на несигурност и неопределеност.

Вие  никога не знаете какво точно чувстват по отношение на този човек, и следователно  създавате  за себе си емоционални патерици, убеждавайки сам себе си, че той все още ще ви хареса.

 
2.  Те обичат да проектират своите чувства върху вас

Проекцията на чувства може крадено от 30думи да се обясни много просто: това е, когато човек взема като база своите чувства, но обвинява тях  вас. Например, човек, който не ви харесва, може да каже: „Аз мисля, че не ме харесваш.“

Те ще ви заключат в своята проекция, принуждавайки ви да се  обяснявате и оправдавате пред тях. И крадено от 30думи вместо да мислите за намеренията на подлеца, започвате да се съмнявате в собствените си чувства.

3. Те често се опитват да ви манипулират

Манипулатори се стремят към власт.Подлеците  искат да се чувстват като по-висши от вас, а често – и да ви карат да вярвате, че  нещо сте им длъжни. крадено от 30думи Такова поведение е често срещано сред политици и мениджъри.

Например, ако иска  да ви накара да работите извънредно, а вече имате планове за тази вечер, шефът ви може да се опита да ви убеди, че работата е по-важна от вашите планове.

И ако вие напомните за онези вечери, когато сте крадено от 30думи работили извънредно, той най- вероятно ще се опита да преобърне  всичко така – тогава, уж, вие сте се обадили по телефона или сте върнали някаква „услуга“.

4.  Те   винаги се опитват да наложат своето мнение

Гаднярите обичат да лепят етикети върху хората наоколо, и след това се държат така, сякаш крадено от 30думи всички са съгласни с тях. Например, казвайки: „Вие сте безотговорен“, този човек счита това за даденост, че вие сте от този тип хора, и всички наоколо се съгласяват с  неговото определение.

Гаднярите лепят  етикети върху вас, защото подсъзнателно се опитват да разбият на парчета самочувствието ви, а не да ви крадено от 30думи помогнат да се справите с този проблем (ако го има). Да помогнат да се справите с проблема – това означава да поемат върху себе си част от отговорността, а   те не искат.

 
5.  Дори когато казват истината, те  обобщават и я преувеличават

Пазете се от обобщения. Подлеците често крадено от 30думи използват обобщения за да направят от мухата слон. Например, ако сте пропуснали да почистите апартамента, подлецът може да каже: „Ти никога не ми помагаш“ (превод: Забрави да почистиш апартамента), или „От теб няма никаква полза“ (превод: Забрави да почистиш апартамента).

Отново, вместо да се  справи с истинския проблем, той  крадено от 30думи удря по самочувствието ви. Проблемът е, че апартаментът е мръсен, а не, че сте безполезни и не помагате.

6.  Те нанасят удари в гръб

„Аз не искам да те разстройвам, но …“ (Най-вероятно, сега ще ви  разстрои с нещо). „Аз не искам да ви прекъсвам, но …“ (Но вече прекъсва!).

крадено от 30думи

Като правило, подлеците, готвещи се да ви  нанесат неочакван удар, говорят с мек, съчувстващ глас. На лицата им се вижда съчувствие. Те може да изглеждат мили – само че в  ръката зад гърба си държат нож.
 
7. Те влагат в  думите двоен смисъл

Двоен смисъл обикновено се проявява във крадено от 30думи фрази, чиито думи казват едно, а  тонът им – съвсем друго. Например, подлецът  може да ви зададе  въпрос с  подигравателен тон: „Е, как си , бе?“ И ако отговорите така както ви се иска –  „Махай се!“, подлецът  с чиста съвест ще каже  на всичките си приятели, че имате лошо крадено от 30думи настроение днес, и се нахвърляте  на всички, а той просто е попитал как сте.

Подлеците са майстори на фразите с двоен смисъл. За наблюдателите те дори може да изглеждат безобидни, но вие усещате как бият право в целта.

8. Те обичат да прекъсват разговора

Друг ценен инструмент на подлеца е крадено от 30думи да прекъсва  разговора  по средата на думата. Ако той ви моли да кажете нещо за себе си, бъдете сигурни – ще ви прекъсне  преди да завършите отговора.

И въпросите   често са уловка. Ако ви попитат нещо като „Спряхте ли да пиете ракия сутрин?“, знайте, че  правилен отговор на този крадено от 30думи въпрос не съществува. Подлецът може да прекъсне  диалога с вас по средата, оставяйки ви само с един куп неизказани мисли.

9. Те ви издигат до върха, а след това режат крилете

Злобарите  обичат да ви променят така, че да сте все по-зависими от тях. Те ще ви убеждават, че винаги крадено от 30думи ще са до вас, винаги можете да разчитате на тях, и винаги можете да споделите с тях най-съкровените си мисли.

Но когато наистина имате нужда от помощ, подлецът меко и  ненатрапчиво ще превключи вниманието ви към вашите отрицателни черти. Така той ще бъде в състояние да отреже крилете ви, да крадено от 30думи ви натрапи собственото си чувство за превъзходство и ще ви убеди, че имате нужда от него.

10. Те използват срещу вас „двоен капан“

„Двоен капан“ – това е най-подлата от всичките им техники, защото ще нараните себе си и в двата случая – и   ако сте съгласни с тях, крадено от 30думи и ако не сте. Например, ако се регистрирате за курсове по повишавана самочувствието, вашата „втора половинка“ може да започне да ви завижда или да счете, че ако увеличите самочувствието си нещо ще  заплашва. И в края на краищата поставя ултиматум: „. Или аз, или твоите курсове“.

Разбира се, вие няма крадено от 30думи да се откажете от вече установените лични отношения заради курсовете – но по този начин вие се лишавате от шанса да направите в  своя собствен живот  малка положителна промяна.

Как да се избегне влиянието на подлеците

Сега, след като сте научили за тези 10 метода, с които подлите хора рушат крадено от 30думи живота ви, вие  не само много по-добра ще знаете как да им се противопоставяте,  но и  по-добре ще разбирате подлеците и техните намерения.

Нищо чудно, че  се казва – Знанието е сила. И дори ако не може да се избегнат някои хората в живота ни, можем поне да   избегнем крадено от 30думи техните капани.

А  всичко, което трябва да направите е да обръщате  повече внимание на поведението на хората около нас, и да се държите с тях по-уверено и напористо.

НАТАН HEWITT

http://nepoznato.energetika-bg.com/2014/10/10-metoda-izpolzvani-ot-podletsite/

защищено INVITEXT

Последвайте ни в Телеграм

Add Comment