„Министър“ Щонов: Токът е необходимо да се увеличи с 50%

tok„Токът е необходимо да се увеличи с 50%, за да се компенсират дефицитите в сектора. Това обаче не може да стане отведнъж и затова смятаме, че е необходимо да се премине към няколкогодишен цикъл от постепенен ръст в цената на електроенергията за бита“.

Това  заяви министърът на икономиката и енергетиката крадено от 30думи Васил Щонов по време на отчета на икономическия екип на кабинета.

Той отново изнесе информацията, че към момента в Националната електрическа компания има дефицит от 2.9 млрд. лв., а до 30 юни следващата година се очаква той да достигне близо 4 млрд. лева. Каква обаче ще бъде крайната цена на крадено от 30думи тока ще определи енергийният регулатор малко преди 1 октомври, допълни Щонов.

бел. ред.: Всъщност това се Налага  единствено и само, защото олигарсите трябва да си поддържат стандарта си на живот  поради заниженото потребление на ток. А това се случва защото все повече хора напускат страната и все по-малко производствени мощности крадено от 30думи работят.

Другото е лъжа и измама.

защищено INVITEXT

One thought on “„Министър“ Щонов: Токът е необходимо да се увеличи с 50%

  1. Шопен

    - Edit

    След подобен скок на тока ще има срив в производство, услуги, потребление и цели сектори са заплашени от затваряне. Вече имам големи съмнения относно качествата и мотивацията на служебния министър.

Add Comment