Щатски съд глоби християни, отказали да отдадат земята си под наем за сватба на лесбийки

fulluuuuuuuuuuuuuСъдия  наложи глоба от $13 000 на собствениците на ферма  в Албани – Ню Йорк за това, че те отказали да отдадат под наем земята си за брачната церемония на лесбийска  двойка, която искала да се ожени там.

Робърт и Синтия, собственици на фермата, са  католици.

„Недоразумението между ищците и Гифорд се случило по време на 2-3 минутния телефонен разговор, за който г-жа Гилфорд не знаела че се записва“ – съобщава адвокатът на Гифорд. Така лесбийската двойка предварително се подготвила да се оплаче  в случай на отказ.

Той добавя: „След като семейство Гифорд съобщили, че не позволяват еднополовия брак да се състои в тяхната ферма поради факта, че това е в разрез с техните християнски убеждения, г-жа Гифорд поканила двойката да посетят фермата и да обсъдят ситуацията, но жените отказали.“

4 thoughts on “Щатски съд глоби християни, отказали да отдадат земята си под наем за сватба на лесбийки

  1. По принцип – десните казват и вярват в това че алчността трябва да определя случващото се в обществото. Маркс – казва че науката трябва да е определяща, че науката знае най-добре. Днес е доказано, че БИТИЕТО ОПРЕДЕЛЯ СЪЗНАНИЕТО, но монасите отдавна го знаят, а Христос го проповядва. Химическият завод се ръководи от алчността, другото за тях е подробност..

  2. По принцип – десните казват и вярват в това че алчността трябва да определя случващото се в обществото. Маркс – казва че науката трябва да е определяща, че науката знае най-добре. Днес е доказано, че БИТИЕТО ОПРЕДЕЛЯ СЪЗНАНИЕТО, но монасите отдавна го знаят, а Христос го проповядва. Химическият завод се ръководи от алчността, другото за тях е подробност.

  3. Разстрел за съдията, а после и на тези, които налагат насила лезбийството за норма на поведение.

  4. Нали пазарат решава. … да.. ноо..не.. През социализма имахме 50% капитализъм, а в САЩ и Западна Европа имаха 20% – 30% капитализъм, сега ние имаме 70% капитализъм, в по-бедните страни имат 90% капитализъм.

    Ето защо по нито един показател на развитие не сме по-добре от преди 30 години. Да, сега се пътува повече, но това се дължи че едни забогатяха повече ЗАЩОТО повече взимат от БВП – които още не стигнал нивото си от 1989 година, а и с ме в НАТО и ЕС.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *