Как се печели свестен мъж?

10511216_6554135012070oooooooooooooooooooooooooooooooo76_8049526945555724774_nПоглеждаш се в огледалото, а там – секси мацка със завидно деколте, модерна прическа (с обем), страстни набъбнали устни и перфектно оформени вежди. Наливаш сутрешното си кафе и зареждаш плейлиста на компютъра. Преслава – „Лудата дойде“, Галена – „Утешителна награда“, Емилия – „Ще чакам да ми звъннеш“ и така нататък… Палиш цигара и потъваш в текстовете на песните, които толкова добре са копирали собствения ти живот. Защо, защо все попадаш на неподходящи? А си готина мацка, мамка му! Къде бъркаш ли? Помисли върху това…

Почти невъзможно е свестен мъж да се хване с жена, която вярва, че Той обезателно трябва да е богат, да я води всеки уикенд на почивка в чужбина, да й купува дрешки и задължително – да не я кара да работи. Свестните мъже избягват меркантилните жени. Те не искат да плащат за любовта й, нито пък за секса. Свестните мъже искат партньор в живота, не трофей на стената.

Свестните мъже не харесват жени, които са вманиачени в красотата си. За тях добрият външен вид не трябва да взима превес над кухнята, кариерата и семейството.

Свестните мъже не обичат и дами без амбиции. Не желаят да имат нищо общо с жени, чиято единствена мисъл е кой фризьорски салон да посетят днес и в кое кафе да се видят с момичетата.

Свестните мъже харесват жени със собствен стил и чар. Естествени и непринудени, а не клонинги на Андреа и Галена.
Свестните мъже ужасно много си падат по лъчезарните, усмихнати и позитивни момичета. И хич, ама хич не обичат киселите мадами с твърде високо самочувствие и нацупени устни.

Свестните мъже не си падат и по кучки, които са станали кучки, защото са взели твърде присърце текстовете на чалга идолите си.

Свестните мъже никога, абсолютно никога не биха се хванали с жена, която няма какво да им предложи извън леглото.

Така че, бейби, следващият път се вгледай по-внимателно в образа си в огледалото!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *