Учени обясняват как да се справим с печатните и правописни гршки

uchenye-rasskazali-kak-borotsj_RrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrGq46_132478Учени обясняват как да се справим с печатните и писмените грешки.

Понякога ние не можем да напишем или да наберем на клавиатурата дори най-обикновен текст без грешка. Учените смятат, че това по никакъв начин не е свързано с глупостта или небрежността на човека. Просто мозъците крадено от 30думи ни в този момент са заети да изпълняват по-важни и сложни задачи, пише „Prothom Alo“.

Писането на текст в повечето случаи става автоматично. Често ние трябва да предадем крадено от 30думи с думи определени мисли, което натоварва използването на ресурса на мозъка. Ето защо допускането на печатни и правописни грешки е съвсем нормално. Намаляване на процента на грешките е възможно само с постоянни тренировки в писане и калиграфия, редовната почивка също помага за по-добрата концентрация. Един от основните проблеми пред които крадено от 30думи са изправени офис работниците е непознаването на самите грешки. Учените съветват да   промените  фона и шрифта на текста и леко да се отдалечите от екрана.

крадено от 30думи
защищено INVITEXT

Add Comment