Д-р Леон Колдуел: Всякакъв вид рак се лекува за 6-8 седмици (видео)

Ракът сега може да бъде излекуван, казва д-р Леон Колдуел

coldwelТова е един много важен филм за всеки, той трябва да се види. Ракът е лечим. Лечението на рак – това е индустрия, с бюджет от трилиони долари. Смятате, че те ще ви дадат нещо, което може да крадено от 30думи излекува болестта?

Да, точно така. Ракът е бил лечим дълго време, и заради ужасния и ненормален дневен ред милиони загинаха и трилиони бяха пропилени. Има много случаи в цялата американска история, когато нашата собствена агенция (FDA) е предписвала на хората умишлено отрова. Ние знаем, че те ще направят всичко, за крадено от 30думи да направят много пари и да „друсат“ американския народ в същото време. Моля, събудете се.

Д-р Леон Колдуел (Coldwell, неговият сайт http://drleonardcoldwell.com) бе спрян от федералното правителство, заради големия му успех в лечението на рак.

„Тъй като всички седем братя и сестри на майка ми страдаха от рак, а и крадено от 30думи баба ми почина от рак, и дори баща ми почина от рак, мога да ви кажа, че аз съм сигурен, че никой друг не разполага с такъв голям опит с рака като мен. Видях го като член на семейство, син и внук от самото начало, докато той не уби моите крадено от 30думи роднини.

По това време, аз видях повече от 35 000 пациенти и имах повече от 2,2 милиона участници в семинари, които ми писаха, като ми изпращаха коментари и житейски истории. Имам повече от 7 милиона читатели на моите бюлетини и доклади. Аз съм лекар, който има, по мнението на водещи крадено от 30думи експерти, най-висок коефициент ба лечението на рак в света.

В действителност, аз съм убеден, че мога да излекувам най-малко 90% от всички пациенти с рак, ако имах правна платформа да работя с тези хора „по схемата на д-р Колдуел.“ Докато пациентът е готов и все още в състояние да направи крадено от 30думи каквото е необходимо, няма да му се наложи нито хирургическа намеса, нито химиотерапия или излагане на радиация, няма никаква причина ракът да не може да бъде излекуван при повечето хора.

Сигурен съм, че мога да го излекувам за няколко седмици или няколко месеца. Но тъй като законът и тези, които крадено от 30думи правят пари от страданията и дори смъртта, не ми разрешават да прилагам моята техника, аз законно дори не мога да ви кажа какво да правите или да не правите.

Ето как медицинската професия и фармацевтичната промишленост защитава своите трилиони долари от раковата промишленост. Те „карат политиците да издават закони, които крадено от 30думи убиват хора, или поне ги разболяват, и закони, които не им позволяват да се възстановят. Те могат само да ви направи още по-болни и в крайна сметка да предизвикат смъртта ви, предлагайки ви токсично, опасно и жестоко лечение“.

Източник: АНАЛИЗАТОР

защищено INVITEXT

2 thoughts on “Д-р Леон Колдуел: Всякакъв вид рак се лекува за 6-8 седмици (видео)

  1. Много корпорации от фармацевтичната индустрия нямат интерес да се лекуват хората на 100% по простата причина че ще загубят много пари от “псевдо“ лекарствата си.Човешките същества се възпроизвеждат достатъчно бързо в последното столетие.

  2. Виктория Данчева

    - Edit

    Нищо ново не ни казват.Нищо за самият метод….

Add Comment