Призраци нападaт фотограф, снимащ мистична къща

prizraki-pocarapali-i-obozhgli-operatora-snimavshego-misticheskij-dottttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttm_45898_0Фотограф изпадна в шок, когато по време на интервю със собственичката на мистична къща бил издран и обгорен по ръцете от невидими създания.

prizraki-pocarapali-i-obozhgli-operatora-snimavshego-misticheskij-dom_oooooooooooooooooooooooooooooooo5898_4  Даян и Том Симпсън

Според британския таблоид Mail Online, двойката от град Хановер, щата Пенсилвания, Даян и Том Симпсън живеят в къщата, където в продължение на седем години се случват странни неща.

prizraki-pocarapali-i-obozhgli-operatora-snimavshego-misticheskioooooooooooooooooooooooooooooooooooj-dom_45898_1

prizraki-pocarapali-i-obozhgli-operatora-snimavshego-misoooooooooooooooooooooooooooooticheskij-dom_45898_6

Според двойката, те постоянно са преследвани от повече от пет призрака и демона, приемащи различни образи и странно свръхестествено същество, което наранява хората в къщата.

Даян казва, че най-страшно е през нощта. Веднъж видяла как двама мъже лежат в леглото и, и втренчено се взират в нея. В следващия момент тя погледнала в огледалото, а в отражението видяла труп – на пода лежала мъртва блондинка.

„Тези неща са извън нашето разбиране и това е ужасно – казва съпругата в интервю за „The Evening Sun“. В началото слушахме стъпки, звуци от затръшващи се врати и плач от празните стаи, а после се появи и ужасната черна демонична фигура висока около два метра. Периодично го виждахме как броди из къщата.

prizraki-pocarapali-i-obozhgli-operatora-snimavshego-misticheskij-dom_458ooooooooooooooooooooooooooooooooooo98_5

Собственичката на мистичната къща споделя, че понякога свръхестествените същества застават в нейна защита.

prizraki-pocarapali-i-obozhgli-operatora-snimavshego-misticheskij-dom_45898oooooooooooooooooooooooooooo_2

„Тук има и пазещи ме създания, които приличат на жени, но повечето обитатели тук са духове на лоши тъмни сили, не даващи ни покой“ – добавя тя.

Наскоро Симпсън  били посетени от снимачен екип на „Fox 43“ за интервю на двойката и да снимат дома им. Но веднага след като операторът Ник Петрило започнал да говори с Даян, усетил нещо невидимо да драска и гори ръката му.

prizraki-pocarapali-i-obozhgli-operatora-snimavshego-misticheskij-dom_458ooooooooooooooooooooooooooooooooo98_3

„Това е така защото вие сте тук за да снимате и разкажете историята ни, така че те ви предупреждават“ – пояснява жената нанасяща светена вода по ръката на пострадалия.

По-късно мъжът признал, че инцидентът сериозно го е изплашил.

За съжаление, двойката трябва да се примири със съседите от отвъдното, защото те не могат да продадат къщата, нито да се избавят от обитателите и, тъй като избавянето от демоните не е по силата нито на свещениците, нито на медиумите, нито дори на ловците на духове.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *