В САЩ откриха фитнес за кучета: $50 и кучето е във форма

За всяка порода се подбират различни тренировъчни програми.

original.jpgaaaaaaaaaaaaaaaaa

В Александрия, щата Вирджиния откриха истински фитнес за кучета. Животът на четириногите по- рано бил доста по-лесен. Шест часа сън, после да погоним някоя катерица и нещо в чинията за вечеря.
Но на съвременните четирилапковци им се налага да планират своето ежедневие – храна по разписание, игра в парка и накрая дори тренировка във фитнеса!
Куче на име Руби тичало 2,5 мили  и все пак не могло да достигне лакомството,  с което го мотивирал личният му треньор Ким Гилиам.

original (1).jpg00000000000000000

В страната където е пълно с фризьорски салони, сладкарници, паркове и други забавления за кучета се появи и фитнес за тях. Собствениците на кучешкия  фитнес на име „Флорик“ твърдят, че е първият по рода си във Вашингтон. За $50 на месец, домашният любимец получава пълен достъп до климатизираното помещението от 1800 кв/м, оборудвано с бягащи пътеки, игри с топки, тунели, препятствия и други – пише „The Washington Post.“

original (2).jpg0000000000000

Изглежда, че собствениците на „Флорик“, са открили още един начин да накарат американците да харчат повече от $56 милиарда на година за домашните си животни.
Собствениците на домашни любимци са щастливи от тази институция и споделят позитивни мнения, едно от тях е, че домашните любимци били по-спокойни, а и понякога било твърде горещо за да ги разхождат по улиците.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *