Светът е потопен в хаос въпреки илюзиите на Обама

обамаВ началото на юни, президентът Обама отговаряйки на въпроси от страна на потребители в социалните мрежи, заявил, че светът бил в толкова  стабилно положение  както никога до сега не е бил, а нивото на насилие постепенно падало.

„Ако имахте възможност да избирате времето в, което крадено от 30думи да се появите на този свят, без съмнение бихте избрали точно този момент от историята. В световен мащам насилието е по-малко от когато и да било. Здравеопазването е на много високо ниво, по-малко хора умират от глад, броят на образованите хора расте постоянно“-казва Обама.

Въпреки това, ако се анализират събитията крадено от 30думи от последните дни ще можем уверено да кажем, че Обама сериозно греши. Портала „theeconomiccollapseblog.com“ е събрал 14 факта, които напълно опровергават изявлението на Обама.

№1. Самолет „Боинг-777“ на Malaysia Airlines, летящ от Амстердам – Куала-Лумпур, се разби в Украйна на около 60 километра от границата с Русия. На борда са крадено от 30думи били 280 пътници и 15 членен екипаж. Според предварителна информация всички са загинали, както беше съобщено от няколко източника, въздухоплавателното средство движещо се на височина повече от 10,000 метра можело да бъде свалено само с оръжия като C-200, C-300 или „Бук“.

№2. Украински революционни групи, които били финансирани от Фондация крадено от 30думи Сорос и правителството на Съединените американски щати, са успели да свалят режима на Янукович. Въпреки това, ако те не са били финансирани, вероятно е ??нямало да бъдат в състояние да вземат властта и, следователно, е можело да бъде избегната гражданската война в Украйна.

№3. Отношенията между Съединените щати и Русия крадено от 30думи могат да бъдат наречени най-лошите от края на Студената война. Икономическите санкции срещу Русия само влошават ситуацията.

№4. Израел е провела специална операция в ивицата Газа, която би могла да провокира пълномащабна война в Близкия изток.

№5. Гражданската война в Сирия продължава вече няколко години, до голяма степен благодарение на САЩ и Саудитска Арабия, които искат да свалят правителството на Сирия.

№6. Терористичната организация „Ислямска държава в Ирак и Леванта“ (ISIS) окопира около 30% от територията на Ирак крадено от 30думи и създаде „халифат“ в своите контролирани райони  Ирак и Сирия.

№7. Кюрдите твърдят, че „ISIS“ сега използват химически оръжия срещу тях. Ако това е вярно, то е доста тревожен знак.

№8. Според правителството на Ирак бойци на „ISIS“ успяли да снабдят с 88 фунтов на уран от университета в Мосул. крадено от 30думи Някои експерти се опасяват, че те могат да използват този материал за създаването на „коварна бомба“.

№9. Барак Обама заяви, че Съединените щати освободили Либия от тиранията на Муамар Кадафи, но събитията от последните две години показват, че страната е напълно потопена в хаос.

№10. Между САЩ и Германия отношенията крадено от 30думи не са били по-лоши от края на Втората световна война. До голяма степен е допринесъл за това шпионският скандал, когато Едуард Сноудън публикува документи показващи, че американската АНС подслушва лични разговори с германския канцлер Ангела Меркел.

№11. Ислямската терористична организация „Боко Харам“ продължава да организира хаоса в цяла Нигерия.

№12. крадено от 30думи Продължаващата гражданска война в Централноафриканската република е принудила стотици хиляди хора да напуснат домовете си.

№13. В Сомалия, са доста тежки боевете между местни криминални и терористични групи.

№14. В Съединените щати може да започне хуманитарна катастрофа поради нарастващия приток на имигранти от Централна Америка, повечето от, които безпризорни деца. крадено от 30думи Те бягат от насилието в техните държави. Днес в Хондурас има най-висок процент убийства на планетата, и войната с наркотиците в Мексико е отнела живота на повече от 120 хиляди човека от 2006 г. насам

защищено INVITEXT

Add Comment