Опит за убийство на паяк те оставя без дом

muzhchina-szheg-dom-pytayas-ubit-pauka_4572111111111111111111111111_0Опитът на мъж да убие паяк с  горелка, завърши  с пожар. И всичко това защото жителят на Сиатъл ползвал за оръжие на убийството самоделна горелка.

24-годишният мъж, който живеел в къщата с майка си, използвал спрей с ацетонова боя и запалка,  а  опитът му да се отърве от насекомото,  обитаващо пералното помещение, завършил с пожар.

Щетите  възлизат на $60.000.
Мъжът, чието име не се съобщава, опитал да потуши пламъците с вода, но огънят бързо се разпрострял из цялата къща и обхванал дори тавана, съобщава Mail Online.

За щастие в пожара не е пострадал никой, въпреки че паякът се смята за загинал.

Щатът Вашингтон е дом на  два отровни паяка-„черната вдовица“ и „скитникът“. Смъртността от ухапване и при двата е рядкост – скитникът може да причини кожни рани, главоболие и дезориентиране. По- известният вид „Черната вдовица“, е смъртоносен в много малък процент от случаите,  а отровата му причинява главно мускулни спазми.

Не е ясно да паякът,  преследван от стопанина на къщата е бил отровен,  но според пожарникарите, огънят не е особено ефикасен начин да се отървете от страховитите същества. След като къщата е обявена за необитаема, Червеният кръст е предоставил подслон на семейството за временно настаняване.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *