Котарак жестоко наказа хулигани, нападнали малко момче

kot-zhestko-raspravilsya-s-obidchikami-svoego-xozyaina_457100000000000000000_0Домашен котарак прояви  невероятна смелост и героизъм, за да спаси младия си стопанин Итън, който бил нападнат от хулигани.

Дебнейки изпод колата,  питомецът се подготвял да прогони нападателите.

Когато котаракът на име Смудж вижда как неговият стопанин пада на земята, се  хвърлила на гърдите на крадено от 30думи едно от момчетата,  нападнали Итън. Момчето и приятеля му   били толкова шокирани от действията на раирания любимец, че побегнали и оставили Итън и двегодишния му брат Аштън на мира.

26-годишната майка на Итън, Шарън Фентън, която била свидетел на нападението, казва: „Аз гледах как Итън и Аштън да играят крадено от 30думи футбол в градината, когато се появиха тримата нападатели, които бяха по- големи от Итън“.

Жената казва, че чула как те извикали два пъти името на Итън,  но той не им обърнал внимание и продължил да играе с брат си Аштън.

„Но след това те отново извикаха името му, а  едно крадено от 30думи от момчетата дойде при Итън и го бутна. Тогава аз изскочих на улицата и видях как Смудж сякаш излетя изпод нашата кола и скочи върху нападателя“, разказва   майката.

крадено от 30думи

kot-zhestoko-raspravilsya-s-obidchikami-svoego-xozyainaaaaaaaaaaaaaaaa_45710_1Според майката, в тази ситуация насилникът изпитал по- голям шок от сина и защото тя видяла как той се стъписал, разревал се и побегнал , крещейки.

Преди Смудж да се присъедини към семейството на Итън, той живял с възрастна жена, която умира,  докато той е още съвсем малък.

„Когато крадено от 30думи видях Смудж аз се влюбих от пръв поглед, той беше толкова малък и сладък, че нямаше как да не го взема“,казва Шарън.

Смудж  живее със семейството  вече три години, но до сега никога не е проявявал героичния си характер.

„Той никога до сега не е правил нищо подобно, но ми крадено от 30думи харесва да знам, че той държи на  Итън и се грижи за него“,  споделя Шарън.

След случилото се героичната котка е номинирана за национална награда „Котка на годината“, от благотворителна организация, създадена да защитава котките. Дали Смудж ще получи наградата ще стане ясно на церемонията по награждаването, която ще се крадено от 30думи проведе следващия месец в Лондон, в хотел „Савой“.

защищено INVITEXT

One thought on “Котарак жестоко наказа хулигани, нападнали малко момче

  1. Красива котка,браво на смелия защитник на стопанина си.

Add Comment