Румънска баба изпрати на внучката си селфи от оня свят

selfiРумънката Джина Михай получила MMS  от своята отдавна починала баба, пише „The Daily Mirror“. Включвайки мобилния си телефон , 34 -годишната жена на екрана видяла снимка,  приличаща на селфи. Лицето на снимката Михай веднага познала, то принадлежало на покойната жена.

Изображението се появило на екрана на телефона, след като устройството престояло известно време в джоба на Михай. Румънката правила понички, когато приключила с готвенето и включила телефона си, била по нейните думи „шокирана“ –  дисплея се виждал мътен,  но напълно разпознаваем образ. Около  шията на починалата имало увито нещо като змия.

Михай побързала да потърси съвет от гадателка. Предположенията и  били, че мъртвата баба не намирала покой в отвъдното. Символ на неспокоен дух и мъка, по мнение на гадателката,  е змията около врата на покойната. Михай получила съвет да се моли за душата на баба си, за да я освободи от мъките.

Румънката признава, че въпреки религиозността си, почти всеки път пропускала дните за помен на гроба на баба и, дори не присъствала на последната  годишнина от смъртта и. Тя решила да компенсира старицата за да не и  изпраща повече селфита. Михай заявила намерението си редовно да посещава църквата и да се моли за покойната си баба, а в това начинание щяла да присъедини цялото си семейство.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *