Фермер иска обезщетение от извънземни

chehiaТази голяма фигура се появила за една нощ в Чешката република, град Босковице в събота, 28 юни, обхваща площ от около 500 кв.м., в едно от полетата пшеница на фермера Ян Дварф.

Фермерът бил бесен. Житните кръгове са привлекли вниманието на много любопитни хора, които крадено от 30думи се били събрали на терена, което причинява допълнителни щети на реколтата, щетите вече достигали около 1000 щатски долара.

Дварф иска обезщетение от този, който е направил тази фигура. Той казва, че не се интересува кой го е направил, дори ако това са извънземни, те трябва да платят обезщетение.

крадено от 30думи

Изданието „Кроатиан таймс“, описва този обект като 4-лъча звезда в рамка от кръг с мистериозни Стоунхендж-образни блокове, поставени в по-малък кръг. Прессекретарят на общината заяви, че стъблата не са счупени, крадено от 30думи а просто наклонени към земята.

Но кръгът започва да привлича много внимание, и земеделският производител иска да защити земята си от любопитни посетители, които могат да счупят стъблата, и те съвсем да не се изправят.

защищено INVITEXT

Add Comment