Креативност за пирони (малко Пиар)

kre617-600x600Собственикът на фирмата за пирони „Кавазаки“ решил, че иска да си направи реклама на стоката и се обърнал към най-добрата агенция:
-Искам реклама, която ясно да показва, колко е добра стоката ми.
От рекламната агенция му казали, че няма проблем и да си пусне телевизора крадено от 30думи на другия ден в 8 и ще види. Отишъл си човечеца у тях и зачакал да види рекламата си. Дошъл уречения час и започнало следното:
На телевизора се показал един голям кръст и двама римляни заковавали Исус Христос за него, който пък от своя страна виел от болка. След тази крадено от 30думи сцена излязъл един голям надпис :

„Пирони Кавазаки – няма измъкване“.
Като видял тая реклама собственикът се шашнал, защото била прекалено брутална и щяла да изплаши клиентите му. крадено от 30думи Отишъл пак в агенцията, но тоя път с молбата:
-Искам рекламата ми да е кратка, ясна и съдържателна.
Те го изпратили пак със същата уговорка. Седнал той и зачакал. Дошло времето за рекламата и нашия човек, що да види!? Една ръка в близък кадър, а в нея със забит пирон, крадено от 30думи после камерата се отдалечила и се видял Исус на кръста. И отгоре надписа „Пирони Кавазаки – няма измъкване“.
Реакцията на собственика била същата и той решил да се обърне за последно към рекламната агенция.
-Абе, ще може ли в рекламата ми да няма Исус Христос на кръст?!?
И айде пак крадено от 30думи вкъщи да гледа следа рекламата. Почнала тя и съдържала следното. Дали един голям кръст пред, който имало двама римляни, а в далечината бягал Исус Христос. Единият римлянин клател глава и си мърморел:
– Ех, ако беше с пирони Kавазаки, нямаше да избяга!..

защищено INVITEXT

Add Comment