Билдербергите умуват как да пробият иранско-руско-китайската стена

363585_Iran-CICAВсяка година най-могъщите хора на планетата се срещат в атмосфера на абсолютна секретност. Дневен ред: тотален контрол над света. Представители на най-големите медии в света не получават за това събитие почти никаква информация.

Това прилича на мрачна фантастика или кошмар на конспиролог. Но най-странното е, че това е вярно. Дестабилизирането на ситуацията в Сирия през 2011 г., контролираното унищожаване на световната икономика през 2008-ма, а също и, може би, отвличащата атака от 9/11 – всичко това е съчинено и одобрено по време на срещите на Билдербергите.

За щастие, светът се опитва да се справи с това. Подемът на алтернативните онлайн медии унищожи мистерията около годишната конференция на Билдерберг, което позволява на хората да хвърлят един поглед в кухнята, където се решава съдбата на света.

Съпротивата срещу опитите на Билдербергите да подчинят на волята си целия свят, се ръководи от Иран, Русия и Китай. Ето защо тази година по време на редовната среща, която се проведе в Копенхаген (Дания) изтече информация.

Основната тема на тази година, според журналиста Даниел Eстулин, е възходът на Иран, Русия и Китай. Договорът за газа между Русия и Китай, както и успешните съвместни усилия на Иран и Русия по защитата на Сирия от провокираната от НАТО агресия, постави под въпрос глобалната доминация на Запада, водена от Билдербергите.

Май 2014 г. донесе лоши новини за тях. След приключението, устроено от НАТО в Украйна, Русия обяви създаването на новия Евразийски икономически съюз. В същото време, Китай призова за създаването на партньорство по въпросите на сигурността с Русия и Иран. Всички тези процеси (които завършиха с подписването на руско-китайския газов договор) подсказва, че контролът на света се изплъзва от членове на Билдербергския клуб.

В отговор Билдербергите  обмислят „грандиозна сделка“ с Иран. Те признават, че икономическите санкции на Запада са се провалили. Тези санкции доведоха само до факта, че Иран започна да търгува с Русия и Китай, а не със Запада. С вдигането на санкциите срещу Иран, може да се появи икономически бум, който ще позволи на Запада да поучаства в печалбите.

„Грандиозната сделка“ би позволила да се получи в лицето на Иран неутрален играч, вместо пълноправен и неистов член на новия антизападен и евразийски съюз. Това ще постави Техеран в невероятно изгодна позиция – той ще се превърне незабавно в „ухажвана“ страна в света. От страна на Запада това би означавало закъсняло признаване на ислямската революция в Иран и би сложило край на тормоза, заплахите и насилието – всичко, което характеризира западната политика към Иран от 1979 г. насам.

Вторият въпрос, който е причинил голяма загриженост у членовете на Билдербергите тази година, според Eстулин – е увеличаването на броя на противниците на ЕС в Европа. Победата на националистически партии в последните избори за Европейски парламент, ясно показва, че бъдещето на съюза между САЩ и ЕС е застрашено.

Източник на Естулин твърди, че Билдербергите са представили тази точка в дневния ред, дори преди последните избори за Европейски парламент. Той казва, че елитът на New World Order се притеснява, че „разделената на национална основа Европа е малко вероятно да се съгласи да възприеме глобализацията като нещо естествено“. Всъщност унищожаването на националния суверенитет е трябвало да стане модел за света. Ако ЕС умре, тогава мечтата за американско-европейски New World Order ще умре с него.

Билдербергите е също така се вълнуват от последиците от разобличенията на Едуард Сноудън за тоталното следене от страна Агенцията за национална сигурност на САЩ (АНС). Те са загрижени, че американците, и по-специално, европейците вече ще изискват защита на личната си информация, което значително ще усложни работата на американските разузнавателни агенции (АНС – това е най-всевиждащото око на върха на пирамидата на Новия световен ред, както е показано на долара).

Членовете на клуба са обсъдили стратегии, чрез които те възнамеряват да спечелят привържениците на защитата на неприкосновеността на личния живот и да продължат по пътя към изграждането на един нов свят, където всичко е под пълно и тотално наблюдение. Наскоро те успяха да спечелят малка победа, ограничавайки германското разследване на подслушванията на АНС.

Но най-странното, може би, и зловещо мероприятие на Билдербергите тази година, е форумът с критиките на външната политика на Барак Обама. Естулин цитира:

„Критиците на президента на САЩ смятат, че е негова вината за загубата на американското лидерство зад океана, с неспособността за защита на американските интереси в Сирия и Украйна. Наскоро озвучената доктрина предвижда намаляване на ролята на въоръжените сили, като в по-голяма степен се разчита на дипломацията и колективните действия. Членовете на Билдерберг ще обсъдят може ли да се счита такава политика за обречена на провал“.

Превод: неоконсерваторите, авторите на трагедията 11.09 и последвалата война са разочаровани от отказа на Обама да бомбардира Сирия, да атакува Иран и да започне война с Русия заради Крим. Те също така вярват, че Съединените щати биха могли да извършат атака срещу Китай, за да се предотврати подема на тази страна до статут на свръхсила и световен лидер.

Тези фанатици са готови да рискуват с отприщване на III световна война, но не биха позволили на света да бъде многополюсен. Някои от тях свято вярват, че светът се нуждае от единен „владетел“ (а именно САЩ и НАТО), така че да не затъне в глобална анархия; други – ционистите и масоните, мечтаят за създаването на световно правителство, със столица в окупирания Ерусалим.

Ако тези хора успеят да постигнат това, бъдещето на света ще е скотско, жестоко и кратко.

Така, благодарение на хора като Даниел Eстулин и неговите източници, ние знаем какви теми са били обсъдени по време на конференцията на Билдербергите тази година. Но ние не знаем какво тези хора са постигнали в крайна сметка като споразумения.

Дали са избрали постепенен, мирен преход към един многополюсен свят, мир с Иран и отказ от прекомерна агресия срещу Русия и Китай? Или те предпочитат реверанас към неоконсерваторите, които ще организират още една огромна трагедия в стила на 11/9, за която ще бъде възможно да се обвини някой друг и да започне следващия кръг от кървави империалистически завоевания?

Неоконсерваторите лесно заблудиха света за 11 септември, 2001. До този ден, изразът false flag attack” все още не бе влязъл в английски речник.

Днес разбирането за това как много неща се правят под „фалшив флаг“ е много високо. Когато се случва поредното „грандиозно“ събитие с участието на „терористи“, независимо дали е експлозия по време на маратона в Бостън, касапницата в начално училище „Sandy Hook“ или използването на химически оръжия в Сирия, веднага възниква въпросът: дали това може да стане „под фалшив флаг „? И благодарение на истински независими медии, които работят в интернет, хората могат да получат повече информация днес.

Така че, ако Билдербергите са избрали опцията за друга кървава авантюра „под фалшив флаг“, ще им се наложи да унищожат интернет. Най-очевидният начин да направят това е да се организира информационен аналог на 9/11. Ще се решат ли на това Билдербергите ? Или ще изберат друга тактика? Скоро ще стане ясно.

http://www.pakalertpress.com/

Превод Анализатор

5 thoughts on “Билдербергите умуват как да пробият иранско-руско-китайската стена

  1. Надявам се, че мислещите като теб, са по-малко от 20%.

  2. Страхотна статия а и сайта източник е добър!Много се радвам за това откритие.Отдавна ме вълнува такава информация но напоследък взе да става все по оскъдна.Дерзайте хора това е нужно да се знае!!!

  3. Коментар в стил широко затворени очи… :)

    Малко народна мъдрост:
    – Където има дим, има и огън(че)…
    демек ако си малко любознателен, би се разровил да попрочетеш малко, обаче извън масовите медии…
    и найважното, open your mind… и мисли!

  4. Твърде ти е малко мозъчето за да коментираш това, твърде малко.

  5. Вярва ли някой на повече от 20% от написаните по-горе неща?

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *