Къде на Земята има гравитационни аномалии? (видео)

gravitaciqПопулярна легенда разказва, че Исак Нютон седял под едно дърво, на главата му паднала ябълка, след което той открива закона за всемирното привличане.

Къде на Земята има гравитационни аномалии?

Съгласно закона за всемирното привличане, два обекта се привличат със сила, която е пряко крадено от 30думи пропорционална на двете маси и обратно пропорционална на квадрата на разстоянието между тях. Но може ли да се окаже, че на Земята има места, където тези закони не работят?

Mystery Spot, Santa Cruz, CA

Mystery Spot е гравитационна аномалия, разположена в горите на Санта Круз, Калифорния.

На площ от около крадено от 30думи 45 м в диаметър се случват необясними явления. Ако попаднете на това място, вече няма да сте сигурни в законите на физиката.

Mystery Spot е била открита през 1939 г. от група учени, която показали на обществеността през 1940 г., и от тогава мястото привлича стотици хиляди посетители от цял крадено от 30думи ??свят.

Гравитационният хълм, Канада

Гравитационният хълм в Ню Брунсуик, Канада, е популярна атракция вече 100 години. Тук колите вървят нагоре по хълма. Този хълм е бил закупен крадено от 30думи от град Монктон и е запазен като туристическа атракция.

Гравитационният хълм, Лех Ладак, Индия

Този хълм се намира в близост до град Лех в региона Ладак на Индия. Неговите магнитни свойства са такива, че колите сами започват да се изкачват нагоре по хълма, а самолетите са принудени да се крадено от 30думи издигат на височина. Той се намира на магистралата Лех – Каргил – Балтик, на 28 км от град Лех, на височина от 4 км над морското равнище.

Electric Brae, Шотландия

Хълмът Electric Brae се намира в Еършър, Шотландия. Загадъчна сила започва да тегли колите нагоре по хълма.

крадено от 30думи
защищено INVITEXT

Add Comment