Дали наистина извънземните шпиони са сред нас?

NLOНякои учени смятат, че появата и съществуването на човечеството е извънземен експеримент. Ако това е вярно, то тогава  този експеримент, очевидно, е към своя край. А извънземните наблюдатели, без да имат  друг изход, просто гледат събитията в света и очакват фатална развръзка.

На Земята винаги е имало НЛО, но с крадено от 30думи появата на ядрените оръжия, те са принудени драстично да засилят активността си,  разбирайки, че човечеството е преминало в много опасен етап от своето развитие.

По целия свят има много доклади за контакти с извънземни, които многократно  предупреждават за опасностите от ядрените оръжия. В допълнение, учените вярват, че именно ядрените оръжия крадено от 30думи са били  основната тема на тайни преговори между извънземните и съветските и американските правителства. Извънземните са изключително разтревожени не само от тестването на ядрени оръжия, но и от самото им съществуване. Очевидно е, че извънземните делегати са постигнали това, земляните  малко да ги ограничат, в замяна на определени технологии.

Впрочем крадено от 30думи ядрените оръжия не са изчезнали. Вместо това те са значително подобрени.

Освен ядрените оръжия, чужденците са обезпокоени и от такива негативни фактори като влошаването на околната среда и провеждане на генетични експерименти.

По този начин, в хода на изчисленията си, изследователите заключават, че планетата вече е стигнала до точката, след крадено от 30думи която започват необратими последствия. Преди всичко, ние говорим за глобалното затопляне.

Всичко това, очевидно, кара  извънземните да  активизират своя мониторинг. Но сега за пришълците са интересни не само ядрените оръжия, но и тези обекти, които са пряко свързани с медицински, компютърни, както и биофизични разработки, и тези  в областта на крадено от 30думи нанотехнологиите.

Разбира се, летящи чинии все още висят над ядрените съоръжения и ескортират ракетните изстрелвания, обаче, изглежда  основният фокус на извънземните е шпионаж отвътре. По този начин, в тези обекти, които са от интерес за тях, извънземните изпращат свои шпиони.

Има доказателства, че извънземни наблюдатели са виждани и  преди в крадено от 30думи тайните центрове. По-специално, заслужава да се отбележи закритият съветски град Арзамас-16, в която е съществувало KB-11. Служителите там са се занимавали с проектиране на ядрени оръжия. Около средата на миналия век там за кратък период от време са се сменили доста голям брой служители по сигурността. А  много години по-късно крадено от 30думи един от тях разказва, че в тези  години в съоръжението многократно са прониквали неизвестни лица, които преминавали през всички системи сигурност незабелязани. Като правило, те се появяват през нощта, а когато бъдат забелязани, си тръгват.

Охраната неведнъж преследва нарушителите, но всеки път попада в задънена стая, откъдето е  просто невъзможно крадено от 30думи да се излезе от друго място,  освен през вратата. В помещенията не е имало непознати. Такова объркване причинява масови съкращения сред охраната и служители по сигурността, но никой не е бил в състояние да улови мистериозните посетители. Веднъж все пак  някой е бил хванат, но в действителност това е просто крадено от 30думи инсценировка за  да се успокои обществеността.

Приблизително по същото време нещо подобно се случва и в Америка,  в Националната лаборатория в Лос Аламос за ядрена енергия. През 1958 г., охранителите  открили огън срещу неизвестен човек, който по някакъв начин влязъл в сградата и минавал от една стая в друга. В крадено от 30думи същото време не го спирали заключените брави, той ги отварял за секунди, а  куршумите не го поразявали. Непознатият сякаш изчезнал. И най-интересното е, че на всички отворени брави от непознатия не са открити следи от взлом.

Учените казват, че в тези случаи, в тайните обекти са проникнали фантоми, които са крадено от 30думи характерни за НЛО. Като доказателство за това, учените припомнят, че на няколко пъти близо до мястото за кацане на летящи чинии, очевидци са наблюдавали хуманоидни фигури, които са преминавали през обекти, внезапно изчезвайки и появявайки се отново. Освен това, в тези места често са виждали и физически осезаеми фигури. Според крадено от 30думи учените, това може да бъдат както самите извънземни, така и биороботи. Въпреки очевидните прилики с хора,  биороботите могат да бъдат разграничени от тях на първо място по своето  нелогично и странно поведение.

Така например, през 2008 г. в италианския град Авиано, където е ракетната база на НАТО, полицията се опитала  крадено от 30думи да спре лек автомобил, който се движел с висока скорост. Шофьорът не реагирал на исканията за спиране. При преследването колата се блъска в ремарке, и последвала експлозия. Очевидци твърдят, че хората, които са били в колата, не са  имали никакъв шанс за спасение. Независимо от това, вратата на колата внезапно крадено от 30думи се отворила и навън излезли двама пътници. Въпреки факта, че дрехите им горели,  те бодро се забързали към горичката и се скрили.

Почти същият инцидентът е станал в Швеция, в офис на компания, която се занимава с разработването на оръжия. Дежурният забелязал на монитора трима души, които вървели бързо по крадено от 30думи коридора и гледали във всички стаи. Тяхното поведение изглеждало много странно, а и те изглеждали не по-малко странно – и тримата били с една и съща височина, облечени в тъмни дрехи, и тримата  много си приличали. Персоналът не реагирал на тях, но да не ги забележи, било невъзможно.

Дежурният се  крадено от 30думи свързал с охраната, която  била  на етажа, но те отговорили, че покрай тях никой непознат не е минавал. Дежурният казал точно къде са  тези хора, а охраната се втурнала  да ги търси. Мониторите  показали как пазачите многократно се сблъскват с тях лице в лице, но всеки път минавали покрай тях крадено от 30думи без дори да ги погледнат.

В крайна сметка, мъжете се загубили от обхвата на  камерите. Освен това търсенето не дало резултат. Било очевидно, че тези мъже са видими само на мониторите. По този начин, изследователите заключават, че извънземните и  биороботите могат да упражняват върху хората телепатично въздействие, така че хората крадено от 30думи да не ги забелязват.

Според НЛО, извънземни могат да бъдат намерени по цялата планета.

Такива примери има много. Непонятно е  едно нещо – това, което всички тези странни хора правят на нашата планета.

Според американския уфолог Робърт Дафин, цел на тяхната мисия е да съберат информация. Въпреки това е възможно, крадено от 30думи че извънземните са изпратени на Земята, за да повлияят на хората, които вземат важни политически решения, както и на онези учени, участващи в най-новите разработки. Така, извънземните се опитват да насочат развитието на науката и обществото в посока, в която им е необходима на тях. Но за хората е малко крадено от 30думи вероятно да разберат за каква посока става дума.

Също така, не трябва да се забравяте, че  човечеството се наблюдава, според уфолози, от най-малко пет извънземни раси, и всяка от тях може да има свои  планове за нашата планета и да я  използва за собствените си нужди. Възможно е, че целите крадено от 30думи на тези раси да са противоположни.

Също така, има някои археологически находки, които показват, че човечеството се е зараждало на Земята най-малко четири пъти, но всички тези така наречени вълни, са прекъсвали по време, когато човечеството е било на много ниско ниво на технологично развитие. Причини за смъртта им са крадено от 30думи станали глобални катастрофи (огромен астероид) и природната среда. По отношение на вероятната смърт на сегашното човечеството, то може спокойно да се каже, че то ще загине от ядрена война или екологичен колапс. Разбира се, извънземните ще започнат да възраждат човечеството и след около 50 милиона години ще бъде  достатъчно развито.

крадено от 30думи защищено INVITEXT

Add Comment