Развенчаният Коперник: Слънцето се върти около Земята? (видео)

the_planetsЗавладяваща полемика избухна в съвременната космология, съобщава  авторът на бележката в Before It’s News.  Тя е предизвикана от появата на нови научни доказателства, които могат да докажат , че принципът на хелиоцентризма е … грешка. Ако тези данни са верни, тук важната дума е „ако“, богословските последствия ще  са потресаващи.

крадено от 30думи

Това би означавало, че всичко, което учените са си  мислили, че знаят за Вселената в продължение на стотици години, не е било вярно. Това би могло да означава , че Земята наистина е център на Вселената , и поради това съществуването на Земята не е случайно.

По-долу е представен трейлър крадено от 30думи от документалния филм „Принцип“.

Мнозина вече са се опитвали да дискредитират производителите на филма, разпространявайки всякакви видове дезинформация за мотивите на техните  действия и да поставят под съмнение истинността на новите данни.

Планираното  за 19 септември 2014 г. представяне на филма „Принцип“ вече е, както се оказва, голям  размирник и крадено от 30думи предизвикателство за любознателните умове в света.

След трейлъра е показана пълната версия на радиопрограмата, където Майкъл Уорис интервюира  създателите на филма и им дава възможност лично да опровергаят претенциите, че не са прави. Определено си заслужава да чуете как историята на този филм практически взриви медиите и академичните среди.

крадено от 30думи

Превод Анализатор

И още нещо по темата: Земята не се върти около Слънцето (видео)

защищено INVITEXT

Add Comment