Koи са най-опасните хранителни продукти

news_GMOПроцесът на увеличаване на вредните продукти, които поглъщаме,  достига апогея си. Ето списък на най-опасните от тях, които не бива да консумираме, защото наистина застрашават здравето ни. Вижте ги и решете за себе си дали да ги отбягвате.

„Храна, която организмът не може да крадено от 30думи преработва ще изяде този, който я е изял”, казва Абул Фарадж.

Натриев глутамат (Е 621)

Не бива да се консумират продукти, на чийто етикет е посочено, че съдържа хранителната добавка Е 621 – натриев глутамат. Четете опаковките на храните още в магазина, преди да сте ги платили, съветват специалистите по крадено от 30думи здравословно хранене. Предназначението на натриевия глутамат е да подсили вкуса. Сега той се добавя дори в най-неочаквани продукти, за да се зариби населението. Бъдете внимателни.
Най-добре е да се използват естествените продукти, на които са разчитали бабите ни, за да направят гозбите вкусни – сол, захар, пипер. И в никакъв крадено от 30думи случай натриев глутамат!

Бел. ред.: Понеже все повече хора са наясно с натриевия глутамат – една от най-вредните хранителни добавки, която се слага дори в най-неочаквани продукти, сега производителите са подготвили друг йезуитски капан: вместо натриев глутамат, пишат на етикета, че продуктът съдържа„интензификатор на вкуса”. Да благодарим на европейското законодателство, крадено от 30думи защото все още не са измислили синоним на (Е 621). Е-тата са безброй, но поне този номер е добре да си направим труда и на сън да ни бутнат – да го знаем.

Заместители на захарта

Макар много от заместителите на захарта да не съдържат калории и да са много крадено от 30думи икономични, не бива безогледно да им се доверяваме. Оказва се, че усетил сладкия вкус, нашият хранопровод си „мисли”, че сега ще получи порция въглехидрати. Но те не идват. След такава „лъжа”  всички въглехидрати, които попадат в организма в течение на 24 часа след такова „послание” , предизвикват силно чувство на крадено от 30думи глад. Поради това не бива да се приемат НИКАКВИ заместители на захарта!

Трансмазнини

В никакъв случай не бива да се консумира 72,5 % масло. Това е трасмазнина – разбито растително масло с ниско качество.

Няма масло с процент по-нисък от 82,5 на сто. Ако не намерите такова, по-добре яжте растително крадено от 30думи масло – по-добре две лъжички от него, отколкото цял пакет и повече трансмазнини.

Риба в пластмасова опаковка

Безсолната риба се съхранява само в растителна мазнина. Ако е без масло, значи в нея има добавен метенамин. Безсолен червен хайвер – принципът и при него е същия като при рибата. Червеният хайвер крадено от 30думи е с малка трайност. Само замразен или силно осолен може да се запази по-дълго. Ако се продава слабо осолен в него или има метенамин, или лимонена киселина. Може да е добавено и нещо друго, но на накрая винаги се получава формалдехид.

ГМО – генетично модифицирани продукти

Във фъстъците са имплантирани крадено от 30думи гени от петуния – изключително отровно вещество. И насекомите не ядат фъстъци. Генно модифициран е зеленият грах, консервираната царевица, вносните картофи, какаото.

Царевични пръчици и мюсли със захар

Ако си купувате царевично мюсли или пръчици, те не бива да са сладки, тъй като за производството им не се използва захар. крадено от 30думи Захарта при 140 градуса изгаря. Поради тази причина се използват заместители на захарта, и по-конкретно – цикламат E952.

Овесена каша и зърнени продукти с аромати и оцветители, напомнящи на естествените

Това са химически вещества с аромат и привкус на круши, ягоди, банани и т.н. Нищо натурално няма в тях.

Близалки

крадено от 30думи

Сега се използва толкова силна химическа есенция, че ако оставите леко навлажнен бонбон върху покривката, той ще я пробие. Унищожава дори пластмасата. Представете какво се случва на стомаха ви от такава „храна”.

Мармeлад

Сегашният няма нищо общо с някогашния на бабите ни, с който са израснали по-старите поколения. Това е крадено от 30думи просто едно от чудесата на химическата промишленост. Изключително опасно за здравето. Подобно е положението и при индустриално произведените конфитюри. В тях се слагат мощни антиокислители. При домашни условия никога не можете да запазите подобен перфектен външен вид.

Пържени картофки в заведенията за бързо хранене

крадено от 30думи

и готовите в магазините. Сега се използват такива антиокислители, че картофите не почерняват цяла година. Всичко това се отнася за заведенията за бързи храни. Слагат антиокислителите на дюнери, пайове и дори – в салатите.

крадено от 30думи

Варени колбаси

Основният им състав е от генетично модифицирана соя – кренвирши, малотрайни колбаси, пастети и други подобни продукти. В техния състав влиза сланина, висцерална мастна тъкан, свинска кожа, които заемат до 40 на сто от теглото, но ги маскират като месо не без помощта на опасни химически добавки.

Шунка

крадено от 30думи

За никаква натуралност на този продукт не може да се говори. Вземат миниатюрно парче месо и килограм гел. За една нощ в специална машина гелът заприличва на колбас заедно с парченцата месо, а на сутринта се получава огромно парче месо.  Месото в него е не повече от 5 %. крадено от 30думи Всичко останало е гел, съставен от каратинин, подобрители на вкуса, на цвета. Розовият цвят в такова „месо”  се получава от подобрителите на цвета, както и с помощта на специални лампи в хладилните витрини. Ако лампите бъдат изключени ще видите, че цветът на тези продукти е зеленикав.

Пушени колбаси

Никой не крадено от 30думи ги опушва както едно време. Използва се „течен дим”, в който се съдържа формалдехид.

Млечни продукти с дълъг срок на съхранение – над 2 месеца

Не бива да консумираме нищо млечно, което запазва годността си повече от две седмици. А така наречената асептичната опаковка – това е опаковка с антибиотици.

крадено от 30думи

Майонеза в пластмасова опаковка

Оцетът в майонезата, макар че той не бива да е там, разяжда стените на пластмасовите опаковки, освобождавайки канцерогени. В пластмасови опаковки могат да се съхраняват само неутрални продукти.

Дини

Дините ги торят с такива вещества, че те са кандидати за първото място по опасност от натравяне.

крадено от 30думи

Грозде, което не гние

Гроздето го нападат гъбички още на корена. Поради това ако се запазва повече от пет денонощия бъдете сигурни, че е обработено с хлороформ и други сериозни антиокислители.

Пиперки извън сезона им

Те са гарантирано ГМО.  Не бива да се консумира от хора, страдащи от възпалителни крадено от 30думи процеси на стомашно-чревният тракт, исхемична болест на сърцето, хемороиди, безсъние, психични разстройства, епилепсия, болести на бъбреците и сърцето.  Пиперът влиза в десетката на продуктите, съдържащи най-много азотни торове и пестициди. Дори да изядете само една такава чушка, може да се прояват здравословни проблеми. Затова е добре пипер да се купува крадено от 30думи само в сезона  му – през лятото, желателно е да не е вносен, а местен.

Ягоди през зимата

Зимните ягоди са абсолютно безполезен продукт. В тях няма нито един витамин. Това не се отнася за онези, които живеят в страни като Израел, например, където сезонът на ягодите е именно през крадено от 30думи зимата.

Купешки гъби, сушени кайсии, сини сливи, стафиди

Ако видите красиви сушени кайсии или стафиди, подминете ги. Замислете се какво е направено, за да се съхрани  кайсията такава, сякаш наскоро е откъсната от дървото. Естествените сушени кайсии трябва да са грозни и набръчкани.

Сладоледи

На практика сега не може да крадено от 30думи се намери сладолед, приготвен от мляко. Ако намерите някъде истински млечен сладолед, смело си го хапнете.  Така наречените плодови сладоледи са чиста есенция – нищо натурално няма в тях.

Опаковани кексчета и рула

Те не се развалят, не изсъхват, не си развалят външния вид – с тях въобще нищо такова крадено от 30думи не се случва. Ще стоят цял месец и ще си бъдат все същите.

Шоколадови бонбони

90 на сто от шоколада не е шоколад – това са оцветители и заместители. Това е гигантско количество калории в съчетание с химически добавки, генетично модифицирани продукти, оцветители и ароматизатори. Съчетани с голямо количество захар крадено от 30думи и различни химически добавки осигуряват висока калоричност и пристрастяване – иска ти се да ги ядеш отново и отново.

Очаквайте продължение на този списък

крадено от 30думи
защищено INVITEXT

Add Comment