HuffingtonPost: Президентът Айзенхауер се е срещал с извънземни

planeta2Това е една история, която се разпространява в общността на хората, интересуващи се от НЛО от  много години: Дали бившият президент на САЩ Дуайт Айзенхауер е имал три срещи с извънземни, пише huffingtonpost.com?

Бивш съветник на правителството заяви , че историята е вярна и че 34-ят главнокомандващ е общувал с  извънземни във въздушната база в Ню Мексико, според съобщенията.

Няма убедителни доказателства за да се потвърди среща на президента с пришълци. Въпреки това, според Тимъти Гуд, Айзенхауер и специалисти от ФБР са взели мерки, за да се гарантира, че изтичане на информация около срещата на върха с представители на извънземните във военната база в Холоман, да няма.

“ Извънземните са имали хиляди формални и неформални контакти с хора от цял ??свят и от всички сфери на обществото“ – казва Гуд, автор, преподавател, консултант  на Конгреса и Пентагона , в програмата BBC2 на Франк Скинът Opinionated.

Гуд твърди, че правителствата по света са имали постоянни контакти с извънземни в продължение на години.

Разказът за директна среща с Айзенхауер е с  много личен характер. Според съобщенията той се е срещал с извънземни от нордическия тип, като се предполага, че това е станало по времето, когато президентът е бил на почивка в Палм Спрингс, Калифорния, през февруари 1954 година.

Вярвате ли или не, в тази история, но друга интересна и  странна история се появи през 2010 година. Бившият държавен представител на New Hampshire, Хенри Макелрой – младши, представи  интригуващо видео с изявление, в което той представи секретен документ за Айзенхауер.

В този документ, според Макелрой, се съдържа  информация , че извънземните са посетили Америка, и че Айзенхауер може да се е срещал с тях.

„Доколкото си спомням, този обзор  е пропит с чувство на надежда, и той е информирал президента Айзенхауер за продължителното присъствие на извънземни същества тук, в Съединените щати“, – казва във видеото Макелрой.

„Тонът на този обзор ми показа, че няма причини за  притеснение, тъй като тези посетители по никакъв начин не са причинили никаква вреда или не са имали никакво намерение да причиняват разрушения в бъдеще“ – обяснява той.

Макелрой казва, че, въпреки че той не е могъл да провери мястото и времето на срещите между Айзенхауер и „извънземните астронавти“, той вярва, че такива срещи са се състояли.

Въпреки че, разбира се, е трудно да се докаже някое от тези неща, все пак остава един такъв въпрос, който  винаги следва след подобни истории: на кой да се вярва?

http://www.huffingtonpost.com/2012/02/14/eisenhower-met-aliens-says-timothy-good_n_1277133.html

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *