В кой ден да се подстригваме

podstrigvane-Понеделник (Луна). Изберете този ден за подстригване, ако искате да се отървете от тъга и скръб. Заедно с подстриганата коса ще ви напуснат голямо количество негативни емоции, нерешени и натрупани проблеми. В понеделник  не бива да  се подстригват родените във вторник, сряда и неделя.

– Вторник (Марс). Добър ден за подстригване за тези, които имат отслабено физическо здраве и които са уморени от монотонността на живота, липсва им достатъчно активност, кураж и сила на волята. Отложете  ако сте родени в понеделник или петък.

– Сряда (Меркурий ). Подстригване в този ден ще въведе ред в  нервната система. Активира се логическото мислене, подобрява се паметта, повишава се способността към обучение и установяване на контакт с  правилните хора и организации. Лош ден за подстригване, ако сте родени в четвъртък.

– Четвъртък (Юпитер). Подстригването, направено този ден, способства за промяна в отношенията с другите и за решаване на проблеми в социален аспект. Ако често  чувствате несправедливост в живота си, ако чувствате липса на късмет, направете си прическа в този ден, това ще привлече към вас популярностт и просперитет. В четвъртък не е добре да подстригват родените в сряда.

– Петък (Венера). Уникален ден за прически, защото ще се промени не само прическата, а ще промените и външния си вид. По този начин значително се увеличава вероятността от решаваща среща и обещаващи контакти. Но ако и сега сте доволни от външния си вид, а също така сте и страстна натура, изберете за нова прическа друг ден, тъй като петък не търпи излишества и може да ви лиши от вътрешното равновесие. Запомнете: „По-доброто е враг на доброто“, тъй като прекомерното се превръща в своята противоположност. Нищо чудно, че много религии в този ден призовават за сдържане и пост. Не би трябвало да се подстригва роденият във вторник.

– Събота (Сатурн). Благоприятен ден за подстригване, възстановява увредената коса и подобрява съдбата като цяло, отнемайки кармични дългове и грехове във  вашия род. Укрепва търпението и материалното благополучие.  В събота не е добре да се подстригват родените в неделя.

Неделя (Слънце). Лош ден за подстригване по всички показатели. Може да си отрежете късмета. Ако сте в процес на решаване на проблеми или на половината път до завършване на каквито и да било въпроси, вие може да изостанете далеч назад. Това е особено забележимо за тези, родени в понеделник. Само хронични неудачници  могат да се опитат да променят съдбата си , подстригвайки се този ден, и то без особени гаранции.

Струва си да се избере и в каква Луна ще се подстригвате: В нарастващата Луна косите ще растат по-бързо. В противния случай те ще са по-здрави, но ще растат по-бавно .. За мъжете е по- удобна тази опция.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *