Хюстън, те имат план

supermoon„Матушка Русия, най-вероятно, отново започва лунната надпревара. Може би тя няма с кой да се конкурира, но това, все пак, е страхотна идея“ – иронизират авторите на редакционна статия в The Times.

Целта е да се създаде постоянна пилотирана база на южния полюс на Луната до 2030 г., според доклад, публикуван в сряда от Руската космическа агенция и Академията на науките, се казва в публикацията.

Според авторите, „Украйна – е разрушителен отдушник за национализма, освободен от оковите на Владимир Путин,  разрушителен за световната сигурност, единството на Украйна и руските банки, търговията, икономическия растеж, кредитния рейтинг и представата на държавата за самата нея“.

„Луната, за разлика от това, е нещо прекрасно.  Целият свят ще гледа това с отворена уста , а най-възрастните от нас ще си спомнят 1969 г., когато лунните наследници на Юрий Гагарин ще се качат на борда на лунната „Лада“, ще се насочат към Морето на Спокойствието и ще заменят флага със звездите и райета, поставен там от Нийл Армстронг, с руския двуглав орел“ – се казва в статията.

„Това ще бъде много по-добре от една трета световна война“, – завършва статията.

Източник : The Times

One thought on “Хюстън, те имат план

  1. -Хюстън те вече са тук и боядисват Луната в червено!?!? -Спокойно „Лунен орел“ съвещаваме се и ще ви информираме.
    -Хюстън, руснаците боядисаха цялата Луна в червено.
    -„Лунен орел“ вземете бялата боя и напишете Кока Кола!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *