Няколко елементарни начини за прочистване на организма

78458158_ochischenie_organizmaЛошата околната среда , използването на некачествени  продукти, вредни навици – тютюнопушене и алкохол, се отразяват зле на  състоянието на организма. Ето защо се препоръчва пролетно  прочистване.

От древни времена хората са забелязали, че периодично организмът се нуждае от помощ за изхвърляне на токсините. Такова крадено от 30думи почистване трябва да се извършва всяка година, и според човешките биоритми , оптималното време е пролетта. Често това се извършва с помощта на специализирани продукти –  те могат да бъдат закупени в аптека или в специализирани магазини. Но можете да използвате и конвенционални храни, които има във всеки дом .

крадено от 30думи

След прочистване организмът започва да диша пълноценно, отшумяват симптоми на заболявания или те се понасят по-леко. Подобрява се общото физическо и емоционално състояние.

Ето няколко препоръки за ежедневна употреба :

Преди закуска изпийте една чаша кефир, с предварително добавено малко растително масло.

За премахване на токсините от организма е необходимо крадено от 30думи да се засили обичайния режим на  питейна вода  – до 2,5 -3 литра.

Пиенето на сок от пресни картофи има отличен ефект върху отделянето на токсини от организма. Трябва да бъде консумиран в съотношение 1:1 със сок от моркови.

Необходимо е да се консумира ежедневно филийка ръжен хляб с вода. Можете също така да използвате с хляба смес от сушени сини сливи , сушени кайсии , стафиди, което е полезно за храносмилането. За удобство  предварително раздробете тази смес крадено от 30думи и добавете малко мед .

За да се поддържа водния баланс и постоянното  количество соли, е необходимо да се пие чай три пъти на ден, и да се използват в рамките на деня до  3 литра вода. Сладкишите е по-добре в този период да се заменят с пчелен мед.

Положителен крадено от 30думи здравен ефект се постига чрез пречистване на оргнизъма с ориз.

По своите органолептични свойства  оризът е отличен сорбент. Достатъчно е  да с вземе несолена оризова отвара за да се намали количеството на солта в организма. Ако всеки ден да се пие по половин чаша оризова отвара, в рамките на един крадено от 30думи месец ще настъпят забележими промени в ставите, раменния пояс, значително ще намалее количеството  на отложените соли в организма.

Оризовата отвара и самите оризови зърна се консумират , за да се очисти организма от солни натрупване, което е важно при остеохондроза, радикулит , заболявания на ставите .

След тези несложни процедури крадено от 30думи за прочистване на организма в домашни условия, можете значително да подобрите здравето си. Приятен бонус към това е намаляване на теглото, подобряване на тена и подмладяване на целия организъм .

защищено INVITEXT

Add Comment