Как да избършете ръцете си само с една салфетка (видео)

joe-smith-paper-towelТова просто умение ще спести милиони тонове  хартия годишно и съответния брой на дървета. Твърде много от нас използват кърпите за еднократна употреба от хартия ежедневно у дома и на работното място. И много от нас са забелязали, че една хартиена кърпа не е достатъчна, за качествено отстраняване на течността от  ръцете. След първата следва втора и трета .

Освен възвишената цел за спасяване на някакви абстрактни дървета в някаква далечна Амазония , намаляването на консумацията на кърпи за еднократна употреба може доста прагматично да спести пари – ваши  лични и от бюджета на офиса.

Научете как ефективно да използвате този консуматив и научете своите семейства и колеги. Как да направите това показва и разказва Джо Смит в следното видео .

Оптималната  техника за избърсване на ръцете с хартиена кърпа е много проста. Преди да ползвате салфетката, внимателно  отърсете ръцете си от водата няколко пъти, за да няма капки.. . Сгънете кърпата на половина, и с три лесни движения, отстранете останалата вода от ръцете.

Voila! Ръцете са сухи, спестени са пари, горите продължават да произвеждат кислород.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *