Актрисата Ева Лонгория стана ръководител на политическа латиногрупа

eva4Актрисата Ева Лонгория, която наскоро заяви, че има президентски амбиции, стана един от лидерите на новата политическа група Latino Victory Project, съобщи NBS News. Холивудската звезда смята  да увеличи участието на латиноамериканците в американската политика. Съосновател на движението е предприемачът и филантроп Хенри Муньос Трети.

Актрисата се надява, че Latino крадено от 30думи Victory Project ще бъде в състояние да лобира за увеличаване броя на латиноамериканците в националните и местните органи на властта,  чрез активиране на политическата ангажираност на испаноговорящото население на САЩ.

39 -годишната звезда на телевизионния сериал „Отчаяни съпруги“ и лице на козметичната марка L’ Oreal отбеляза, че днес в долната крадено от 30думи камара на Конгреса от 435 души,  присъстват само 28 латиноамериканци,  а в Сената от 100 човека, те  са само трима.

Съоснователите на новото политическо движение подчертават, че Latino крадено от 30думи Victory Project – не е партия, а обществена група.

Ева Лонгория: от актриса – президент на САЩ

защищено INVITEXT

Post Comment