Маккейн готви за Киев военна помощ за „отблъскване на руската агресия“

Група американски сенатори подготвят закон за предоставяне на военна помощ на Украйна за $ 100 млн., каза американският сенатор Джон Маккейн по телевизионния канал "Интер".

Група  американски сенатори подготвят закон за предоставяне на военна помощ на Украйна за  $ 100 млн., каза американският сенатор Джон Маккейн по телевизионния канал "Интер".Група  американски сенатори подготвят закон за предоставяне на военна помощ на Украйна за  $ 100 млн., каза американският сенатор Джон Маккейн по телевизионния канал „Интер“.

„Искаме да осигурим средства за отблъскване на  руската агресия, за да стане ясно на Путин, че ще плати висока цена, ако иска да превземе източната част на Украйна, или дори южната“ – цитира Маккейн „Украинска  Правда“.

2 thoughts on “Маккейн готви за Киев военна помощ за „отблъскване на руската агресия“

  1. При американците няма чуства, а има сметка. Каква е печалбата тук за американците. Явно става дума за подготвяна кражба. След време украйнците ще се окажат още по-бедни и от нас. Тогава ще разберат, е всеки, който се е писал приятел на американците е обеднял и пострадал финансово.

  2. С манията си да разпалват и поддържат военни конфликти по света американците стигнаха до просешка тояга.17 трилиона дълг и правнуците им не могат го плати.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *