Как американските санкции ще доведат до падането на режима на Путин – 2

Санкции се прилагат не само към такива личности като Якунин , но също и към дружествата, които те контролират. В неговия случай банка „Русия“ е в списъка. Сега банката не може да прави бизнес с всяка друга банка, която оперира с долари. Тя не може крадено от 30думи да работи с всяка организация, която прави бизнес в Съединените щати . Ето защо Visa и MasterCard спряха обработката на плащанията в Русия.

Новите санкции затегнаха  възела още по-силно , тъй като те са насочени повече към фирмите, които работят във финансовия сектор и сектора на енергетиката. Това означава, че крадено от 30думи те ще имат много по-малка възможност за провеждане на международен бизнес. Санкциите на ЕС ще доведат до още по- катастрофални последствия.

И това не е всичко. Тъй като санкциите се налагат постепенно , никой не знае със сигурност кой ще бъде следващият в списъка. Ето защо, изолацията на руската икономика крадено от 30думи по този начин е по-ефективна от традиционното прилагане на санкции. Тези санкции не са насочени към определена дейност, а към  самите финансови връзки.

В Русия вече   усетиха последствията. Руските компании не могат да удължават кредитите си, те бяха принудени да отменят тираж на акции. От началото на кризата , руското крадено от 30думи правителство трябваше да отмени почти всички търгове с облигации. Отливът на капитали създава допълнителен натиск върху рублата, а инфлацията се увеличава. В същото време инвестициите в страната  намаляват значително, доходите падат.

Предвид сериозността на заплахите за руската икономика, международната рейтингова агенция Standard & Poor понижи кредитния рейтинг на страната почти крадено от 30думи до най-ниското ниво, което ще доведе до по-нататъшно изтичане на капитали. И това е само началото на кризата. Положението в Русия ще продължи да се влошава вследствие на политиката на Путин.

Въпреки патриотичен плам на руснаците и увеличения  рейтинги на Владимир Путин от началото на украинската криза, то е малко крадено от 30думи вероятно това да продължи дълго . Майските празници наближават, а много руснаци трябва да променят плановете си да пътуват до други страни. Някои ще открият, че техните кредитни карти не работят. Екскурзиите в чужбина  ще престанат да са  толкова привлекателна , когато заради всички те трудности, които възникват, ще бъде крадено от 30думи трудно да се насладите на почивката си.

Когато руснаците се прибера вкъщи, те ще осъзнаят, че нещата още повече са се влошили. През това тримесечие се очаква рецесия крадено от 30думи на руската икономика, а политиката на Путин още повече ще допринесе за това. Скоро ще намалеят вносните стоки, а социалните плащания ще бъдат орязани. Руснаците ще си спомнят времето на Съветския съюз .

През следващите няколко години  спадът в износа на газ за Европа и промените на пазара на петрол,  крадено от 30думи може да струват на Русия 100 милиарда щатски долара годишно, което представлява 5% от БВП. Путин обеща да създаде нова силна Русия, която е уважавана в света. Сега той прави обратното.

Най-важното е, че е трудно да си представим как Путин може да спечели. Украйна е голяма страна, за окупацията крадено от 30думи и трябва  войски, наброяваща стотици хиляди войници. Това Русия не може да си позволи нито по отношение на военни, нито на финансови условия. Путин може да продължи да заплашва с инвазия , докато американските санкции унищожат руската икономика , но нищо повече.

Агресивното, авторитарно управление изисква много пари. Трябва огромно крадено от 30думи финансиране на военната сфера , добре развита разузнавателна служба, много пари, похарчени за подкупване на длъжностни лица и добри финансови плащания за хората, за да запази своята подкрепа.

Владимир Путин е 100-процентова агент на КГБ, и както наскоро отбеляза David Paul в своята статия в Huffington Post, от  70-те години крадено от 30думи КГБ само губи. Той небрежно повтаря едни и същи гафове, които направиха  неговите предшественици в Афганистан.

Може и да е странно е, но режимът на  „Ловците на тигри“ на Путин,  може да бъде унищожен от една шепа счетоводители.

http://www.forbes.com/sites/gregsatell/2014/04/28/heres-how-obamas-sanctions-will-destroy-vladimir-putin/

Първа част: Как американските санкции ще доведат до падането на крадено от 30думи режима на Путин

защищено INVITEXT

4 thoughts on “Как американските санкции ще доведат до падането на режима на Путин – 2

 1. Кукуриго

  - Edit

  Платени пропагандни публикации. Форбс е просто подлога на едни гадни, болни душички.

 2. Гадно постъпиха с Путин западняците. Не му дадоха спокойствие да си проведе олимпиадата в Сочи, при положение, че са хвърлени цели 50 милиарда пари. Снайперистите, платени от евро-педали и американските мърши, по време на олимпиадата разстрелваха хора по площадите на Украйна. Сега пак се опитват по всякакъв начин да съборят Русия, но няма да стане. По време на Наполеон Русия влезе в Париж, по време на Хитлер Русия влезе в Берлин. Сега, съвсем скоро, Русия ще влезе в Брюксел заради НАТО.

 3. Петър

  - Edit

  Толкова са жалки американците в надеждите им за краха на Путинова Русия. А особено жалко на този фон е списание „Форбс“, паднало до нивото на подобни „анализи“.

Add Comment