ufo-1Живеещ   в Северен Лондон британец е станал свидетел на появата на странен въртящ се обект. Очевидецът твърди, че добре го е огледал, тъй като се е появил в небето посред бял ден. По-късно се оказа, че това не е първото посещение на НЛО в столицата на Великобритания.

Според информация от The Huffington Post, на 28 април 2014 г. посред бял ден в северен Лондон се е появил въртящия се обект. Това стана известно благодарение на британец, заснел обекта.

Неизвестният фотограф казва , че черен НЛО се е появил в небето в 13:30 , така че той е бил в  състояние да го огледа добре . Британецът е качил снимките си на страницата си във Facebook и описва какво е видял.

ufo-2

„Видях това на няколко улици от дома си. Черният постоянно се въртеше. Успях да заснема почти петминутно видео, преди да го изгубя от поглед . Мога да кажа, че НЛО полетя към Хайбъри и Islington. Аз не разбрах какво е това. В началото си мислех , че  е балон, но след това забелязах светлината му. Направих колаж от кадрите, а после и видео“- пише той.

ufo-3

Едва новината за въртящия се НЛО се появи в публичното пространство, и веднага бе  съобщено за  още един мистериозен обект, който предизвика слухове за извънземни нашественици в Лондон.

Така, наскоро стана ясно, че обекът е бил видян от минувачи в Лондон в края на март 2014 година.

“ Първо може да решите, че НЛО  е слънчев блик , но след това, когато той рязко сменя посоката си на движение, виждате, че сте сгрешили“ – заяви  кореспондентът на таблоида Metro , коментирайки появата на видеото в YouTube.

3 thoughts on “Зачестилите появи на НЛО провокираха слухове за извънземно нашествие (видео)”
  1. Клипът наистина е стар,това видео съм го гледал преди 3-4 години!!!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.