Властите ще плащат на датчанките за сексекскурзии

daniaДатски   агенции предлагат значителни отстъпки за туристически пакети за жени, които  отидат на почивка по време на овулация.  По този начин властите се надяват да повишат  раждаемостта в страната.

Според местните власти в Дания годишно на хиляда човека се  раждат 10 деца. Това е крадено от 30думи най-ниската стойност за Северна Европа. Населението на страната  значително намалява.

Датските фирми измислили акцията „Може ли сексът да  спаси Дания?“ с  цел да  помогнат на властите да увеличат раждаемостта в страната. Съгласно условията на промоцията, жените могат да получат отстъпка от цената на туристическо пътуване, ако при резервацията  кажат кога крадено от 30думи е  първият им ден на месечния цикъл. След това фирмата изчислява приблизителната дата на овулацията и  продава  пакет с необходимите дни, но с по- голяма отстъпка, за романтична екскурзия.

крадено от 30думи

Ако жената успее да забременее  по време на почивката, тя  автоматично ще участва в томбола, в която голямата награда е да осигуряване на  памперси в продължение на три години. За това е достатъчно след завръщането си, да представи на туроператорската  фирма теста си  за бременност, с две ивици.

Както крадено от 30думи отбелязват властите , датчаните правят секс два пъти повече на  почивка в чужбина, отколкото у дома – повече от 10% от бременностите започват след ваканционния период.

крадено от 30думи
защищено INVITEXT

Add Comment