Властите ще плащат на датчанките за сексекскурзии

daniaДатски   агенции предлагат значителни отстъпки за туристически пакети за жени, които  отидат на почивка по време на овулация.  По този начин властите се надяват да повишат  раждаемостта в страната.

Според местните власти в Дания годишно на хиляда човека се  раждат 10 деца. Това е най-ниската стойност за Северна Европа. Населението на страната  значително намалява.

Датските фирми измислили акцията „Може ли сексът да  спаси Дания?“ с  цел да  помогнат на властите да увеличат раждаемостта в страната. Съгласно условията на промоцията, жените могат да получат отстъпка от цената на туристическо пътуване, ако при резервацията  кажат кога е  първият им ден на месечния цикъл. След това фирмата изчислява приблизителната дата на овулацията и  продава  пакет с необходимите дни, но с по- голяма отстъпка, за романтична екскурзия.

Ако жената успее да забременее  по време на почивката, тя  автоматично ще участва в томбола, в която голямата награда е да осигуряване на  памперси в продължение на три години. За това е достатъчно след завръщането си, да представи на туроператорската  фирма теста си  за бременност, с две ивици.

Както отбелязват властите , датчаните правят секс два пъти повече на  почивка в чужбина, отколкото у дома – повече от 10% от бременностите започват след ваканционния период.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *