Студентката, която продава своята девственост, показа лицето си

blondiКампанията на 27 -годишната студентка от Съединените щати по продажбата на собствената и девственост , придоби ново развитие. Момичето, което  се криеше под псевдонима Елизабет Рен, вече е получила  предложение за  550 хиляди долара. За да  увеличи залозите, бъдещата лекарка най-накрая реши да покаже лицето си, пише Huffington Post.

Момичето,  продаващо девствеността си на своя сайт, се оказа  блондинка с ръст 1.78 метра. Името на този, който и е предложил  за секс над  половин милион американски долара, не се съобщава. Необичайният търг, който стартира в края на март , ще продължи до 7 май .

Студентката вече не крие лицето си, след като изяснила, че ръководството на университета, където учи , няма право да я изгони, дори ако историята за продажбата на девствеността и стигне до дирекцията на учебното заведение.

“ Елизабет“ пише, че не могла да загуби девствеността си по-рано, поради заетостта си. Тя постоянно учи и работи. Освен това дълго време момичето живее с баща си, който е мюсюлманин, което също по определен начин засегнало нейния личен живот.

Студентка от Бразилия продаде своята девственост за 780 000 долара

One thought on “Студентката, която продава своята девственост, показа лицето си

  1. Съвременни жени, какво да ги правиш………на кайма ли, на създърма ли…

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *