В Мексико откриха фигурка на рептилоид на възраст 6000 години

Статуетката е намерена преди няколко дни в Сиера Халиско (Мексико). Както разказва археологът, който я е открил, след анализ е установено, че възрастта на фигурката е  най-малко 6000 години, и е направена от материал, който няма аналог в света.
1 2 33
Заслужава да се отбележи, че официалната археология до  момента не е коментирала находката.
В Мексико и преди това са намирани подобни фигури.

4 thoughts on “В Мексико откриха фигурка на рептилоид на възраст 6000 години

  1. Тази снимка съм я виждал веднъж и едва ли ще успея да я намеря. Но пък намерих други подобни неща… Маите са имали досег с някакви четирипръсти същества, които са ги тероризирали.

    http://www.voininatangra.org/modules/xcgal/albums/userpics/10544/Cherep%20i%20artefakti2.jpg
    http://www.voininatangra.org/modules/xcgal/albums/userpics/6000%20BCE.jpg

    А според мен тази „мания“ на древните хора по продълговатите глави е тръгнало от тези извънземни, на които са искали да подражават. Вероятно първите фараони са били такива, затова и характерните им шапки са продълговати. Даже и папите с техните тиари. А статуетки на същества с продълговати глави и снимки на продълговати черепи има колкото си искаш из нета. Дори си мисля, че са поне няколко раси с такива глави. Това е просто белег на усъвършенстван интелект. Също е установено, че жълтата раса има най-голям черепен обем. Те и видимо си приличат на сиви човечета. И оттам и техните надчовешки интелектуални (но не и творчески) постижения. Трябва да се правят много съпоставки и мозайката ще се нареди.

  2. Във варненския музей има една подобна, също много древна – на над 6-8 хилядолетия. Представлява една силно издължена назад глава, обявена за фигура на детска глава. Когато науката няма обяснение, мълчи и се прави на ударена, че фактите не съществуват.

  3. Истината е, че това са извънземни!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *