Правилото за трите срещи вече не работи?

jeniЗабравете вече правилото за трите срещи! Средностатистическата неомъжена жена не е готова да прави секс с нов партньор чак до (!) петата среща, твърди ново проучване.

Жената се нуждае от четири срещи за оценка на пригодността на потенциалния си нов приятел, показва проучване, в  което са участвали 2000 момичета.

По време на тези срещи жената ще е в състояние да направи психологически профил, състояща се от десет позиции. Сред основните въпроси, безпокоящи жените са : надеждност , съвместимост и способността да ги разсмее.

Освен това  жените очакват от кандидата 12 устни беседи, пет дълги телефонни разговори и букет с  цветя. Едва след това те са готови да преразгледат развитието на отношенията .

Гледане на три филма, седем страстни целувки и четири хранения заедно, също повишават значително  вероятността да накарат момичетата да се замислят за преход на ново ниво. Проучването също така показва, че за жените е много важно потенциалният нов да е джентълмен и да не се опитва да я вкара в леглото.

Жените, както се оказва, много се тревожат, ако партньорът иска твърде бързо интимност. Те  възприемат това като предупредителен знак.

Резултатите от проучването, което е изготвено по поръчка на  сайт за запознанства, показват също така, че четири от всеки десет анкетирани са решили да си легнат с партньора твърде рано, и смятат, че именно заради това не се е получила трайна връзка.

Резултатите показват също, че независимо от това,  дали да споделят леглото си мъж жените решават по-дълго,  въпросът дали харесват мъжа или не, те решават по- бързо. Всяка десета жена  решава това  дори на първа среща. А почти половината от тях вземат  решение на 10-та минута на първата среща, показват резултатите.

Най-отблъскващи фактори са: миризмата на тялото и пренебрегване на парфюм. По-силно от това дразни   жените само едно – мъжът, който е дошъл на срещата , да оглежда други жени , съобщава Mail Online.

Грубостта  към персонала или бармана в ресторанта също гарантира, че първата среща е последна. Жените не обичат и лоши слушатели, както и тези, които ги молят да платят своята част от сметката.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *