Атлантите от Марс са търгували с древните египтяни?

mars
Швейцарски  учени твърдят, че са направили сензационно откритие : те могат да докажат,  че изгубеният град на Атлантида е бил на Марс и неговите жители – астронавти са търгували с древен Египет в продължение на значителен период от време !

Още по- невероятно е крадено от 30думи твърдението им, че имат доказателства, че легендарният Тутанкамон е загинал  при катастрофа на совалка с извънземен екипаж.

“ Марсианската цивилизация се е самоунищожила или е била унищожена от метеорит, а Египет все още е бил в разцвета на силите си“, направи сензационно изявление  д-р Стивън Вайс пред журналисти и учени крадено от 30думи в Берн, Швейцария.

Местните жители обаче са оставили своя отпечатък не само на Земята, но и на Марс. Секретни снимки, направени на Марс от американските сонди,  ясно показват идентичността на останките от храмове и статуи на повърхността на „червената“ планета.

mars2

“ Технологиите на древните египтяни все още не могат крадено от 30думи да бъдат обяснени от съвременната наука , всичко това , разбира се, са технологии, които не произхождат от Земята, а някъде другаде , в този случай на Марс. Това е нашето убеждение , че тези технологии Aтлантите са  търгували с египтяните за злато“.

Д-р Уайс и неговият колега , египтологът крадено от 30думи Conrad Vetsch казват, че наскоро са дешифрирали древноегипетски  свитъци, които показват, че Атлантида е била на Марс . Свитъците описват технологично напреднала цивилизация, която е съществувала извън нашата планета „в огромен черен океан в космоса“.

Свитъците също така говорят за космически пътешествия и за космическа совалка с кораб-майка. В тази крадено от 30думи космическа совалка като с ферибот, хуманоидни извънземни от кораба-майка  са стигали до земната повърхност. “ Изследователите отдавна знаят, че египтяните са летели  – намерен е сложен модел на това, което те наричат ??планер в гробницата на Тутанкамон“, е казал д-р Вайс пред групата журналисти и учени.

„В светлината на новата крадено от 30думи информация  от свитъците , сега виждаме, че планерът е играл ролята на космическа совалка. И с  точно такъв космически кораб се е разбил с Тутанкамон на борда“.

Не всички участници в конференцията са съгласни с експертите и тази теория. Д-р Рауш, германски историк , казва , че те са отишли крадено от 30думи твърде далеч, наричайки марсианската цивилизация  Атлантида.

„Аз не се съмнявам , че египтяните са били в контакт с извънземни“ – казва експертът. “ Но докато  не огледаме  руините крадено от 30думи на Марс, няма как да разберем дали те са останки от Атлантида“. „По мое мнение, ако Атлантида е съществувала , тя е съществувала на Земята“.

Норвежкият астроном Елинг  Гаде се съгласи . „Атлантис“ е бил, може би,  колония на чуждата цивилизация,  Но това определено е било на тази планета, казва крадено от 30думи той.  Как стана така, че нито един от тези учени не бе изненадан от храмовете на Марс?

Защо тези учени все още не са направили паралели между древен Египет и извънземните? Какво още не знаем за това, което знае научния елит ? Защо си мислят , че нашата история, и крадено от 30думи нещата , които могат да определят кои сме ние , това не е наша грижа? Или те просто си  мислят, че колкото е по- голяма мистерията, толкова по- важни са те?

© 2018  30dumi.eu  All rights reserved!

Още по темата:

© 2018  30dumi.eu  All rights reserved!

защищено INVITEXT

One thought on “Атлантите от Марс са търгували с древните египтяни?

  1. Артефактите на Земята и на другите планети от слънчевата система са останки от древните цивилизации на предишните човешки раси. Историята на човешката цивилизация е тайна и загадка за нас и става все по-загадъчна при всяко ново разкритие.

Add Comment