Атлантите от Марс са търгували с древните египтяни?

mars
Швейцарски  учени твърдят, че са направили сензационно откритие : те могат да докажат,  че изгубеният град на Атлантида е бил на Марс и неговите жители – астронавти са търгували с древен Египет в продължение на значителен период от време !

Още по- невероятно е твърдението им, че имат доказателства, крадено от 30думи че легендарният Тутанкамон е загинал  при катастрофа на совалка с извънземен екипаж.

“ Марсианската цивилизация се е самоунищожила или е била унищожена от метеорит, а Египет все още е бил в разцвета на силите си“, направи сензационно изявление  д-р Стивън Вайс пред журналисти и учени в Берн, Швейцария.

Местните жители крадено от 30думи обаче са оставили своя отпечатък не само на Земята, но и на Марс. Секретни снимки, направени на Марс от американските сонди,  ясно показват идентичността на останките от храмове и статуи на повърхността на „червената“ планета.

mars2

“ Технологиите на древните египтяни все още не могат да бъдат обяснени от съвременната крадено от 30думи наука , всичко това , разбира се, са технологии, които не произхождат от Земята, а някъде другаде , в този случай на Марс. Това е нашето убеждение , че тези технологии Aтлантите са  търгували с египтяните за злато“.

Д-р Уайс и неговият колега , египтологът Conrad Vetsch казват, че наскоро крадено от 30думи са дешифрирали древноегипетски  свитъци, които показват, че Атлантида е била на Марс . Свитъците описват технологично напреднала цивилизация, която е съществувала извън нашата планета „в огромен черен океан в космоса“.

Свитъците също така говорят за космически пътешествия и за космическа совалка с кораб-майка. В тази космическа совалка като с ферибот, крадено от 30думи хуманоидни извънземни от кораба-майка  са стигали до земната повърхност. “ Изследователите отдавна знаят, че египтяните са летели  – намерен е сложен модел на това, което те наричат ??планер в гробницата на Тутанкамон“, е казал д-р Вайс пред групата журналисти и учени.

„В светлината на новата информация  от свитъците , сега крадено от 30думи виждаме, че планерът е играл ролята на космическа совалка. И с  точно такъв космически кораб се е разбил с Тутанкамон на борда“.

Не всички участници в конференцията са съгласни с експертите и тази теория. Д-р Рауш, германски историк , казва , че те са отишли твърде далеч, наричайки марсианската цивилизация  крадено от 30думи Атлантида.

„Аз не се съмнявам , че египтяните са били в контакт с извънземни“ – казва експертът. “ Но докато  не огледаме  руините на Марс, няма как да крадено от 30думи разберем дали те са останки от Атлантида“. „По мое мнение, ако Атлантида е съществувала , тя е съществувала на Земята“.

Норвежкият астроном Елинг  Гаде се съгласи . „Атлантис“ е бил, може би,  колония на чуждата цивилизация,  Но това определено е било на тази планета, казва той.  Как стана така, че крадено от 30думи нито един от тези учени не бе изненадан от храмовете на Марс?

Защо тези учени все още не са направили паралели между древен Египет и извънземните? Какво още не знаем за това, което знае научния елит ? Защо си мислят , че нашата история, и нещата , които могат да крадено от 30думи определят кои сме ние , това не е наша грижа? Или те просто си  мислят, че колкото е по- голяма мистерията, толкова по- важни са те?

© 2018  30dumi.eu  All rights reserved!

Още по темата:

© 2018  30dumi.eu  All rights reserved!

защищено INVITEXT

One thought on “Атлантите от Марс са търгували с древните египтяни?

  1. Артефактите на Земята и на другите планети от слънчевата система са останки от древните цивилизации на предишните човешки раси. Историята на човешката цивилизация е тайна и загадка за нас и става все по-загадъчна при всяко ново разкритие.

Post Comment