НАСА спира сътрудничеството си с Русия заради Крим

В медиите изтече информация , че американската космическа агенция НАСА спира сътрудничеството с Русия в знак на протест против нейната политика по отношение на Крим, пише Би би си.

Заедно с това, както се отбелязва в съобщенията, това решение не се отнася по отношение на сътрудничеството в областта на съвместната работа на МКС , на която в момента е един от американските астронавти.

За служителите на НАСА до второ нареждане има забрана за пътуване в Русия, кореспонденция по е-мейли и телеконферентна връзка с руските партньори , срещи с тях по време на международни събития, също така са забранени посещенията на руски представители в НАСА .

2 thoughts on “НАСА спира сътрудничеството си с Русия заради Крим

  1. О да Великите от НАСА Много смешна организация. Американците си плащат за НАСА която открива разни неща които после ги крие от американците. Това си е чисто медийно-пропагандна организация която има за цел да крие истината от хората. Добре че бяха фашистките учени да им я направят иначе още нямаше да знаят че земята не е плоска.
    След като мастър кард спря плащания на едно руско посолство, Путин ще прави собствена разплащателна система Намекна и на евротарикатите че ще си търгува петрола в национални валути различни от долара, което съответно доунищожава петродолара и дофалира америка. Кефят ме санкциите на тъпите янки, дето им трябва много време за загреят че сами се загробват. По вече санкции – по бързо америка умира.
    Бе направо съм за санкции за Русия.

  2. Сега ще трябва да обадят на Феликс Баумгартнер, за да консултация :))))) Иначе ще поставят рекорд по най-дълго пребиваване в космоса …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *