Бил Клинтън разказа за отношенията си с извънземните

bilБившият американски президент Бил Клинтън в токшоу по  ABC говори за отношението си към извънземните цивилизации. Клинтън призна, че като президент е посетил заедно с неговите помощници така наречената Зона 51 ( Area 51 ) в Невада , за да се увери, че там няма извънземни.

Area 51 е толкова крадено от 30думи тайна военна база, че правителството на САЩ дълго отказва да признае дори факта на съществуването и. Такава плътна завеса на тайнственост около военната база стана предмет на многобройни конспиративни теории , включително и тези, свързана  с неидентифицирани летящи обекти.

Клинтън заяви още, че се интересувал от  историята в град Розуел крадено от 30думи , Ню Мексико, която му донесе световна слава през 1947 г. за предполагаема катастрофа на НЛО. Според бившия президент , той е изучил всички документи , свързани с “ инцидента Розуел “ и със сигурност щеше да каже на своите съграждани за съществуването на извънземни, ако притежаваше надеждна информация.

Клинтън крадено от 30думи изрази твърдо убеждението си в съществуването на извънземни цивилизации.

„Аз не бих се изненадал, ако някой ден до нас долетят  извънземни . Аз просто се надявам, че те няма да се  държат по същия начин, както във филма „Денят на независимостта“- каза той, припомняйки филма, заснет през 1996 г., и крадено от 30думи режисиран от Роланд Емерих. Във филма  агресивни извънземни пристигат на Земята за да я изчистят от хората.

Говорейки за ползите за човечеството, които може да донесе такова „посещение“, Клинтън добави, че нахлуването на извънземни би помогнало „да  се обедини  нашият разпокъсан свят, защото всички хора са равни пред извънземна заплаха. крадено от 30думи

бел. ред. Някаква подгрявка ли прави Бил Клинтън?

защищено INVITEXT

9 thoughts on “Бил Клинтън разказа за отношенията си с извънземните

  1. „Извънземните“ скоро ще дойдат.Само дето няма да са никакви извънземни,а ще са си много земни.

  2. Кукуриго

    - Edit

    Мдаааа, илюминираната марионетка, играе своята роля. Разбира се, че е подгрявка.

Add Comment