Прозявката казва цялата истина за отношенията между хората

прозявкаУчените са открили много необичаен начин, чрез който всеки може да разбере доколко наистина партньорът му е грижовен, и най-важното, дали чувствата му са искрени.

Според тях заразният характер на прозявката наистина може да разкаже много за здравината на връзката. На онези, чийто партньор крадено от 30думи дълго време не се „заразява“ от прозявка, учените препоръчват да бъдат подготвени за трудни времена в отношенията.

Авторът на научната работа Сам Кийн смята, че по прозявката може да се определи истинската любов , ако хората не се заразяват с прозявка. Това, казва той, се дължи , от една страна крадено от 30думи , на развитието на някои части на мозъка, и в допълнение, вероятно се дължи и на социалните навици и съпричастност.

„Прозявката е огромна тема за неврологията . Много животни се прозяват. Змиите  също. Това е много стар рефлекс. Ние може да заразяваме и да се заразяваме от  тях. Освен хората крадено от 30думи се прозяват бабуини, шимпанзета, а понякога и кучета и котки “ – казва Кийн.

В книгата си  изследователят, твърди, че искреността на чувствата на партньора може да се крадено от 30думи определи по продължителността на прозявката. В проучване от  2011 г. италиански учени наблюдавали повече от 100 мъже и жени, живеещи на четири континента по време на техните пътувания до работа, обяд в ресторант и в чакалните.

Когато някой от доброволците се прозявал, изследователите оглеждали дали има „прихванал“ я някой в крадено от 30думи радиус от три метра през следващите три минути. Техните резултати показват, че расата и полът не оказват влияние върху прехвърлянето на неконтролируемото желание за прозяване. А влияе  това, доколко добре тези двама души се познават помежду си. Учените забелязали, че прозявката е  толкова по-заразна, колкото по-близки са отношенията, свързващи хората.

крадено от 30думи

Забавянето между прозявка и отговор е по-кратко у познати, отколкото у непознати. Във връзка с това , изследователите заключават , че колкото по-силна е привързаността на потенциалната жертва към прозяващия, толкова е по-вероятно, че тя незабавно ще започне да се прозява.

Обратна връзка най-често е проследявана сред членове на семейството крадено от 30думи , приятели и познати . Най-малко вероятно хората се заразяват от странични хора, пише Mail Online.

защищено INVITEXT

Add Comment