Обама предупреди Москва за нови санкции

Американският президент Барак Обама заяви , че Москва е заплашена с нови санкции, ако продължи  да засяга  украинския суверенитет. Според него, САЩ с европейските си партньори, са готови да въведат мерки, които биха навредили на цели сектори на руската икономика , дори това да навреди и на тях самите.

Обама призова международната общност да подкрепи Украйна политически и икономически , и каза , че руската анексия на Крим не е свършен факт .

Според американския президент, политиката на Москва – това са действия на регионална държава,  показваща  слабостта си, отбелязва Би Би Си.

One thought on “Обама предупреди Москва за нови санкции

  1. Така значи, КРЕДИТОИСКАТЕЛЯТ ИМА НАГЛОСТТА ДА ИСКА НАЛАГАНЕТО НА САНКЦИИ НА СВОЯ КРЕДИТОР!??!!?Значи вместо да се поне мааааааалко позасрамят, че живеят на гърба на 13 /цееееели ТРИНАДЕСЕТ!!!!!!!!!!/ ГОЛЕМИ КРЕДИТОРИ ОТ ЦЯЛ СВЯТ, МЕЖДУ КОИТО И РУСИЯ / аууууу, това е шок и ужас, невероятно е за русофобите, но е фактттттт /, то янки президентът иска да накаже с някакви санкции своя кредитор, комуто / Русия де!!! / дължи 89,7 милиарда долара, той се държи като малко разглезено дете, което е свикнало да бръщолеви каквото му хрумне, забравяйки, че е зависим от … кредиторът, който пък като кантрасанкция може, да поиска спешно / сиреч наказателно!/ връщане на кредита…

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *