Обама: Русия трябва да бъде наказана за анексирането на Крим

OBAMAРусия трябва да бъде наказана за анексирането на Крим , заяви президентът на САЩ Барак Обама. Европейският съюз и Съединените щати „са единни в своята подкрепа за украинското правителство и   украинския народ „, „обединени от факта, че Русия трябва да плати за всички свои предишни действия“, каза в понеделник 24 март в Хага Обама,  след срещата си с министър -председателя на Холандия Марк Рюте .

Двамата политици са изразили увереност, че затягането на санкциите срещу Русия „ще доведе до осезаеми последици за руската икономика“.

В следобедните часове на 24 март в Хага се провежда   срещата на върха на държавните и правителствените ръководители от  „Г-7″ – Великобритания , Германия, Италия , Канада, САЩ, Франция и Япония , чиито членове ще обсъдят евентуалната реакция на “ Групата на седемте “ по  руското анексиране на Крим полуостров.

2 thoughts on “Обама: Русия трябва да бъде наказана за анексирането на Крим

  1. Оставете политиката и всичко на егоизма и свободният пазар, те са най добрият регулатор.

  2. ЕС трябва да възпират САЩ.При война ще бъде унищожена европа и голяма част от Русия.След което, САЩ ще започнат възстановяването на ЕС и Русия /кредити и пазар за стоките им/.Звучи ми някак познато.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *