Официално пророчество за апокалипсиса

apokalipsisГлобалното затопляне ще предизвика повсеместни конфликти, ще принуди милиони хора да станат бежанци и ще  унищожи световната икономика.

Това е най-изчерпателното проучване на последиците от изменението на климата, пише The Independent, позовавайки се на предварителния вариант на доклада на Междуправителствената експертна група по изменението на климата на Обединените нации (IPCC) крадено от 30думи . Документът е  вторият от трите планирани доклади от организацията, и  ще бъде официално публикуван в края на март, пояснява  журналистът Том Боудън.

„Затоплянето ще се превърне в колосална тежест за нашата планета : това ще принуди хората към масова миграция, особено в Азия, както и ще увеличи риска от крадено от 30думи въоръжени конфликти“ – преразказва доклада  вестникът . Текстът е  изготвен от стотици авторитетни учени и се основава на хиляди научни изследвания.

Вестникът цитира конкретни прогнози: поради изменението на крадено от 30думи климата, средният добив ще  намалява с 2% на всеки 10 години до края на XXI век. “ И това в момент, когато търсенето на храни се повишава рязко.  В резултат броят на недохранените деца ще се увеличи с около 20% “ – се казва в статията .

Затоплянето има и крадено от 30думи други неблагоприятни за здравето ефекти: горските пожари и топлинните вълни ще зачестят, ще се увеличи рискът от инфекции, които се предават чрез храната и водата.

До края на XXI век „стотици милиони хора ще бъдат засегнати от наводнения на крайбрежията и ще станат бежанци , поради загуба на суша“ – крадено от 30думи се казва в доклада. Най-много хора ще пострадат в Източна , Югоизточна и Южна Азия.

Ако глобалните температури се повишат средно с 2,5% „над прединдустриалните нива“, както смятат експертите,  загубите за световната икономика като цяло ще са от 0.2 до 2%.

Изменението на климата косвено ще увеличи риска от „граждански крадено от 30думи войни, разпри и въстания тъй като ще се изострят техните движещи сили – бедност и икономически сътресения“ – се казва в статията.

Сериозна заплаха се задава над териториалната цялост на островните държави и други страни, които са уязвими от повишаване на морското равнище. Промяната в морската ледена покривка, водни ресурси  крадено от 30думи и миграция на промишлените риби,  може да изостри конкуренцията между държавите.

„В повечето сухи  субтропични региони значително ще намалеят възстановяемите запаси от вода на повърхността и във вътрешността на Земята – се казва в доклада. С други думи , конкуренцията за водните ресурси ще се засили . Увеличаване се и  крадено от 30думи опасността от изчезване на сухоземни и сладководни флора и фауна.

Източник : Independent

защищено INVITEXT

2 thoughts on “Официално пророчество за апокалипсиса

 1. За щастие Бог има грижата. Той ще сложи край, а не човешката дейност.
  Матей 24
  6. И ще чуете за войни и военни слухове; но внимавайте да не се смущавате; понеже тези неща трябва да станат; но това още не е краят.
  7. Защото ще се повдигне народ против народ и царство против царство; и на разни места ще има глад и трусове.
  8. Но всичко това ще бъде само начало на страдания.
  9. Тогава ще ви предадат на мъки и ще ви убият; и ще бъдете намразени от всички народи заради Моето име.
  10. И тогава мнозина ще се съблазнят и един друг ще се предадат, и един друг ще се намразят.
  11. И много лъжепророци ще се появят и ще заблудят мнозина.
  12. И понеже ще се умножи беззаконието, любовта на мнозинството ще охладнее.
  13. Но който устои докрай, той ще бъде спасен.
  14. И това благовестие на царството ще бъде проповядвано по целия свят за свидетелство на всички народи; и тогава ще дойде краят.

 2. „Планирани доклади“, „стотици авторитетни учени и хиляди научни изследвания“. Още малко и ще ме убедят тия безгръбначни продажници! Така както атентатите от 11 септември 2001 промениха живота ни, така и тези „планирани“ действия ще ни поробят тотално! Идеално пасва с „Дневен Ред 21“ на ООН което разбира се играе ролята на световно правителство. Само след 5 години – този свят ще бъде почти неузнаваем! Така банкерите успяват да ни поробят със собствените ни пари (труд). Очаквайте данъци, още данъци, безобразни цени за ток, вода и храна!!!

Post Comment