Samsung патентова телефон с дисплей 21:9

Корейската Samsung патентова нов дизайн на телефон с необичаен дисплей.  Този телефон има много продълговат корпус, а  пропорциите на дисплея му са 21:9 .

samsung-21-9-phone-2
Подобно съотношение имат съвременни широкоекранни телевизори. Така че, ако Samsung пусне такъв телефон,  той  със сигурност ще бъде оптимизиран за крадено от 30думи гледане на видео.

Впрочем това съотношение не може да се нарече нещо супер ново. Още през 2009 г. на пазара се появи смартфона LG BL40 New Chocolate с крадено от 30думи 21:9 екран. И според данните не се  продава много добре , въпреки широката популярност на линията Chocolate.

защищено INVITEXT

One thought on “Samsung патентова телефон с дисплей 21:9

  1. не разбирам защо след като формата 4:3 който е най удобен за гледане и не създавава усещането че никога няма да видиш небето и краката си не се развие до повече пиксели а трябва да се генерират малоумни формати запълващи едвам 1/3 от това което можеш да видиш , много тъпо особено ако до сега си гледал страниците в почти целият им ръст сега да виждаш само няколко реда от тях , нали никой не се е замислял , ама нещата вместо да стават по добри умишлено се скапват

Add Comment