Веднага кандидатствайте за най-хубавата работа в света!

130314_152636_79528_16Ако някога сте мечтали да водите живот на милионер, без да харчите и стотинка, значи това е идеалната работа за вас.

Компанията, която организира луксозни пътувания, търси един щастливец, който за сметка на фирмата ще направи годишна обиколка около света, като оценява всички най-престижни хотели и курорти .

Пътуването струва крадено от 30думи огромна сума – един милион долара. За тези пари участникът, спечелил конкурса , ще посети остров Некер на сър Ричард Брансън , ще посетия новия салон за шампанско на Дейвид Фурниш в Las Vegas, ще се запознае с хотел Velaa Private Island на Малдивите,   и ще покара ски в Европа, крадено от 30думи като спира  само в най-луксозните курорти.

Ако сте решили да пътувате до всички тези места със свои  пари, за   седмица в хотела Velaa Private Island вие ще трябва да платите около 210 000 долара.
Що се отнася до остров Некер, само за ден престой там,  ще трябва да се бръкнете крадено от 30думи с 62 000 долара…

Кои места щастливият победител ще посети през годината за чужда сметка? Това са само част от   тях:

Венеция: Да се увери,  че хотел „Aman“  поддържа най-високия си статус и да изследва  ексклузивния хотел „Gritti Palace“.

Буенос Айрес: Обзор на хотела Four Seasons след основния му  ремонт.

крадено от 30думи

Маями : Оказване на помощ в актуализацията на LTI , включително и да  провери новия хотел Metropolitan by  COMO на Маями Бийч , състоянието на Fisher Island Club  след основен ремонт и да посети новооткрития ресторант Roberto Cavalli.

И разбира се Las Vegas: да се съсредоточи върху новите ресторанти и крадено от 30думи клубове , в това число  Hakkasan и Fizz (нов салон на Фърниш) .

Тази сладка работа сега рекламира Luxury Travel Intelligence –   ресурс само за неговите членове, заможни туристи. Има информация за съблазнителното предложение и на сайта VeryFirstTo.com.

За да кандидатствате за работа , просто трябва да се регистрирате крадено от 30думи на сайта VeryFirstTo.com/work, и да обясните  с 65 думи защо заслужавате почетното право на стилна почивка безплатно за една година. В заявлението не забравяйте да прикачите вашето CV.
Успех!

защищено INVITEXT

One thought on “Веднага кандидатствайте за най-хубавата работа в света!

  1. аре стига

    - Edit

    Само дето не е ясно,къде се кандидатства!

Add Comment