Веднага кандидатствайте за най-хубавата работа в света!

130314_152636_79528_16Ако някога сте мечтали да водите живот на милионер, без да харчите и стотинка, значи това е идеалната работа за вас.

Компанията, която организира луксозни пътувания, търси един щастливец, който за сметка на фирмата ще направи годишна обиколка около света, като оценява всички най-престижни хотели и курорти .

Пътуването струва огромна сума – един милион долара. За тези пари участникът, спечелил конкурса , ще посети остров Некер на сър Ричард Брансън , ще посетия новия салон за шампанско на Дейвид Фурниш в Las Vegas, ще се запознае с хотел Velaa Private Island на Малдивите,   и ще покара ски в Европа, като спира  само в най-луксозните курорти.

Ако сте решили да пътувате до всички тези места със свои  пари, за   седмица в хотела Velaa Private Island вие ще трябва да платите около 210 000 долара.
Що се отнася до остров Некер, само за ден престой там,  ще трябва да се бръкнете с 62 000 долара…

Кои места щастливият победител ще посети през годината за чужда сметка? Това са само част от   тях:

Венеция: Да се увери,  че хотел „Aman“  поддържа най-високия си статус и да изследва  ексклузивния хотел „Gritti Palace“.

Буенос Айрес: Обзор на хотела Four Seasons след основния му  ремонт.

Маями : Оказване на помощ в актуализацията на LTI , включително и да  провери новия хотел Metropolitan by  COMO на Маями Бийч , състоянието на Fisher Island Club  след основен ремонт и да посети новооткрития ресторант Roberto Cavalli.

И разбира се Las Vegas: да се съсредоточи върху новите ресторанти и клубове , в това число  Hakkasan и Fizz (нов салон на Фърниш) .

Тази сладка работа сега рекламира Luxury Travel Intelligence –   ресурс само за неговите членове, заможни туристи. Има информация за съблазнителното предложение и на сайта VeryFirstTo.com.

За да кандидатствате за работа , просто трябва да се регистрирате на сайта VeryFirstTo.com/work, и да обясните  с 65 думи защо заслужавате почетното право на стилна почивка безплатно за една година. В заявлението не забравяйте да прикачите вашето CV.
Успех!

One thought on “Веднага кандидатствайте за най-хубавата работа в света!

  1. Само дето не е ясно,къде се кандидатства!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *