Как да зареждате телефона си с огън

IMG_5898-2PowerPot V е  термоелектрически генератор под формата на походна тенджера, която може да бъде поставена  на всеки източник на топлина, подходящ за кипване на вода – например, огън или газов котлон – и той започва да генерира  5 вата енергия ( 5 волта , 1 ампер) за зареждане на вашите  крадено от 30думи джаджи.

Това устройство е полезно при походи или по време на продължително прекъсване на тока, когато всички резервни батерии ще бъдат вече разредени . Поради тази причина , то  е много подходящо за тези, които пътуват , или за всеки, който иска да има достъп до енергия по всяко крадено от 30думи време и на всяко място.

За да се използва PowerPot  V се препоръчва  възможно по-студена вода – и още по-добре –  сняг или лед . Това ще удължи времето за  загряване, и по този начин удължава времето за зареждане. След като се сложи PowerPot на огъня, в  кабела за зареждане крадено от 30думи светва зелена светлина – и в този момент можете да свържете към него  желания апарат. Кабелът има USB порт, и прикрепен към него троен сплитер (микро -USB , мини -USB и 30 -пинов конектор) .

Тенджерата е с обем 1,4 литра и се предлага с набор от чаши, чинии и тигани – така че да може пълноценно да се подготвят ястия едновременно със зареждане на вашата електроника.

Цената e  $ 149.

http://www.tuaw.com/2014/02/25/the-powerpot-v-charging-your-devices-with-fire/?a_dgi=aolshare_reddit

Край на ерата на смартфоните крадено от 30думи ?

LG започва масово производство на гъвкави дисплеи за смартфони

Корейците вграждат в смартфоните система за самоунищожение

защищено INVITEXT

Post Comment