Украинската Барби спря храната и водата

barbi14Украинката Валерия Лукянова, която нарича себе си истинска кукла Барби , шокира обществеността с още едно признание. Дали във връзка с последните събития в Украйна или не, но тя обяви,  че се е отказала от храна и вода.

Според някои, своята прилика с куклата тя  дължи на  пластичната  хирургия и различни графични редактори , но е възможно невероятно тънката и талия да е в  резултат от гладуването и, което продължи няколко седмици.

Съдейки по снимките , които Валерия редовно качва в социалните мрежи, момичето бързо отслабва.

Според нея , тя сега се учи  да живее за сметка на светлина и въздух.

„През последните седмици, аз не чувствам глад , надявам се, че това е последния етап и след това ще мога да се храня  само с  въздух и светлина“ – казва тя. Това не е първият случай, когато Валерия казва нещо необичайно.

Преди това тя твърдеше, че е духовен учител и може да  говори с извънземни,  и  има способността да пътува през времето и е в състояние да напусне тялото си.

Праноядството е религия, която твърди, че   човек за  съществуването си не се нуждае от храна и вода. Последователи на учението се хранят с „космически “ микрочастици, които захранват телата им. Учението е критикувано като потенциално опасна псевдонаука , а  няколко от практикуващите са умрели от глад.

Въпреки това, лекарите не могат да докажат абсурдността на тази теория , тъй като никой от последователите и не иска да премине цялостни медицински тестове.

Според Валерия, със своето тънко кръстче , огромни цветни контактни лещи и ярък грим, тя е станала жива дишаща  Барби  – това, което според нея е съвършенство. Превръщайки се в кукла и казвайки, че   иска да стане „най- съвършената жена в интернет“, тя стана дори  причина за международни спорове.

Валерия Лукянова зарадва феновете си с оскъден бански (фото)

Украинската барби Валерия Лукиянова: Аз съм от Плеядите, летя в астрала и съм кралица на маите

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *