Забравете за климата! Бойте се от магнитното поле на Земята

“ Забравете за глобалното затопляне ! По-добре се тревожете за магнитосферата“ – все по-често в интернет страници и различни списания могат да срещнат тези призиви.

Дълбоко в земята протичат бурни процеси на топене , които генерират магнитното поле около планетата . Това поле е от жизненоважно значение за всички живи крадено от 30думи същества, защото защитава от  така наречения слънчев вятър. Ние не можем да видим, помиришем или докоснем  магнитното поле , но то играе решаваща роля в нашия живот: влияе  на времето , животински миграции, работата на електрическите прибори.

Има много проучвания относно въздействието на геомагнитното поле на нашата психика , работа крадено от 30думи и здраве. И сега се появи проблем. Учените съобщиха, че за последните 200 години магнитната защита на Земята е отслабнала с 15%.

Ако тази тенденция  продължи , слънчевите ветрове „ще  отворят дупка“ към повърхността на планетата и след това „ще стане много лошо“.

Експертите прогнозират  изменение  на климата, драматично увеличение крадено от 30думи на раковите заболявания , повреждане или дори срив на радиокомуникациите и електроснабдяването .

Професорът от катедрата за Земята, океана и околната среда в Ливърпулски университет Ричард Хил заяви: „Това е един много сериозен въпрос . Представете си за момент, че цялата електроенергия  спре в  продължение на месеци „.

защищено INVITEXT

Add Comment